Το όνειρο που πήρε αναβολή και η μέρα που θα θυμάται ο Κούσουλος

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου πέτυχε η Ομόνοια κόντρα στη Δόξα. Οι πράσινοι πέτυχαν μια νίκη, που τους βάζει με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου, ενώ κέρδισαν και νέους πρωταγωνιστές, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Ο Μπεργκ μας αιφνιδίασε, ανοίγοντας το rotation του ρόστερ του και εκ του αποτελέσματος, δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό. Οι πέντε αλλαγές του Νορβηγού κόουτς στο αρχικό σχήμα πήραν πολύ καλό βαθμό στην απόδοσή τους, δείχνοντας πως μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμες μονάδες, στο τελευταίο διάστημα της σεζόν.

Αυτός που ξεχώρισε από το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς ήταν ο Γιάννης Κούσουλος. Ο Κύπριος μεσοαμυντικός πέτυχε δύο γκολ,ξεχώρισε με την συνολική του εμφάνιση και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή του, ενόψει των κρίσιμων και απαιτητικών αγώνων που ακολουθούν. Ο Κύπριος διεθνής μεσοαμυντικός δεν παίζει και πολύ φέτος, όμως δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό, όποτε και αν αυτός αγωνίζεται.

Υπήρξε μια πρόταση από την Ασντόντ του Ισραήλ πριν από μερικές μέρες, για να πάει εκεί με δανεισμό ο Κούσουλος, όμως αυτή απορρίφθηκε, χωρίς καμιά συζήτηση από τη διοίκηση των πρασίνων. Δείγμα του ότι, ολόκληρος ο περίγυρος στο οικοδόμημα της ομάδας τον πιστεύει για τις ικανότητες και για το ταλέντο του.

Στην ομάδα του Ισραήλ προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν, με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων είχε μια αγαστή συνεργασία στην Εθνική Κύπρου. Το όνειρο κάθε Κύπριου ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό και αυτό ισχύει και για τον Κούσουλο. Αυτό το όνειρο, παίρνει αναβολή, για την ώρα, αλλά το να κάνεις όνειρα, δεν σου το απαγορεύει κανείς.

Στο χέρι του πρώην ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας είναι να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στη συνέχεια. Ο ίδιος δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και θέλει να αποδεικνύει πως είναι εδώ και θα παλέψει σκληρά για θέση βασικού σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι η φετινή Ομόνοια από εδώ και πέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies