Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η έμμεση απάντηση Κούμα σε ΑΚΕΛ και Παπασταύρου

  07/02/2020 20:25
Η έμμεση απάντηση Κούμα σε ΑΚΕΛ και Παπασταύρου

Η έμμεση απάντηση Κούμα σε ΑΚΕΛ και Παπασταύρου

  07/02/2020 20:25
Έμμεση απάντηση στα όσα του καταλογίζονται τις τελευταίες ημέρες, τόσο από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου όσο και από το ΑΚΕΛ, ο Γενικός Γραμματέας του οποίου, μάλιστα παρέθεσε την περασμένη Πέμπτη, συνέντευξη Τύπου για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου, έδωσε Πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας.
 

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του για τα αποτελέσματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, έστειλε μήνυμα, πως όσο θα βρίσκεται ο ίδιος στην ηγεσία της ΚΟΠ, δεν θα επιτρέψει να παίζονται μικροπολιτικά παιχνίδια γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα ο Γιώργος Κούμας, υπέδειξε, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον Άντρο Κυπριανού πως, αναμένει εισηγήσεις ακόμα και από αυτούς που τον πολεμούν.
 

«Είμαστε έτοιμοι, να δεχτούμε και εισηγήσεις, ακόμη και από αυτούς που μας κατηγορούν», ενώ υπέδειξε, «πως όσο είμαι πρόεδρος της ΚΟΠ, δεν θα επιτρέψω σε κανένα, σεβόμενο στο θεσμό του προέδρου να γίνει η ΚΟΠ, αρένα μικροπολιτικών διαφορών», ήταν τα λόγια του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου και πέρα των επτά εισηγήσεων που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, υπήρξαν και άλλες εισηγήσεις, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν θετικά από τον κ. Κούμα.
 

Ο στόχος σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, δεν είναι άλλος από το να επανέρθει το ποδόσφαιρο στο δρόμο της ομαλοποίησης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας