47 ημέρες ήταν πολλές και ας μην προλάβαμε να μάθουμε το όνομά του...

Τη νύφη των κακών εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων, φαίνεται να πληρώνει για ακόμη μια φορά ο προπονητής στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά από συσκέψεις επί συσκέψεων για την επόμενη ημέρα στην ομάδα, αποφάσισαν όπως λύσουν τη συνεργασία τους με τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, αφού δεν προσέφερε τα αναμενόμενα από τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. 

Μπορεί ο Νορβηγός προπονητής, να μην πρόλαβε να αποδείξει τις προπονητικές του ικανότητες στους πολυπρωταθλητές στο σύντομο χρονικό διάστημα της θητείας του, αλλά είχε ευθύνη να γνώριζε, πόσο ηλεκτρικός είναι αυτός ο πάγκος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: POLL: Θεωρείτε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ανακάμψει με τον Ουζουνίδη στον πάγκο;

Έπειτα από 47 ημέρες (σ.σ. ανακοινώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019) και δέκα αγώνες στο σύνολο, ο 54χρονος τεχνικός κατάφερε να γευτεί τη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ είδε τον ΑΠΟΕΛ να χάνει άλλα τέσσερα και να εξέρχεται ισόπαλος σε δυο αγώνες.

Το ότι ο Κόρε Ίγκεμπριγκτσεν δεν κατάφερε να κερδίσει μια ομάδα από τους συνδιεκδικητές τίτλου, είναι και η αιτία που τον έφερε στην πόρτα εξόδου, αφού η ομάδα το τελευταίο διάστημα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να αποδώσει στο μάξιμουμ των ικανοτήτων της. 

Είτε τον έλεγαν Ινγκεμπρίγκτσεν, Ινγκέμπριγκτσεν ή Ίνγκεμπριγκτσεν, δεν πρόκειται να ξανά αναφερθεί από τα επίσημα χείλι των γαλαζοκιτρίνων, αφού όπως διαφαίνεται, οι ιθύνοντες επιστρέφουν σε μια καλή και γνώριμη λύση, που φέρει στο όνομα, Μαρίνος Ουζουνίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H ώρα των αποχωρήσεων και το κόκκινο καμπανάκι στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ελλαδίτης κόουτς, επιστρέφει στους πολυπρωταθλητές έπειτα από 12 χρόνια για να διανύσει τη δεύτερη του θητεία ως προπονητής. 

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές στον Αρχάγγελο, ενώ αναμένεται και το επίσημο φιρμάνι για τη νέα εποχή στην ομάδα του τέταρτου προπονητή σε μια ποδοσφαιρική περίοδο, αφού μετά τους Τραμετσάνι, Ντολ και Κόρε, ο ΑΠΟΕΛ προχωρεί σε νέα συμφωνία προπονητή, που αναμένεται να φέρει εκ νέου αλλαγές στο οικοδόμημα της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα