Η άποψη του Δασκαλάκη για Ουζουνίδη και αλλαγές προπονητών στον ΑΠΟΕΛ

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την επικείμενη πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Δασκαλάκης.
 
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων και νυν προπονητής τόνισε πως πρέπει να υπάρξει υπομονή και σταθερότητα στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών, ενώ συμπλήρωσε πως η πρόσληψη Ουζουνίδη είναι η καλύτερη λύση την δεδομένη χρονική στιγμή.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0: 
 
«Η εικόνα γενικά που δείχνει ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι και η καλύτερη. Το ότι έχουν αλλάξει πολλοί προπονητές παίζει τον ρόλο του. Συνήθως την πληρώνει αυτός που μπορεί να φύγει πιο εύκολα. Δεν μπορούν να φύγουν οι παίκτες, αν και αυτοί δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους. Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα στο θέμα προπονητή, για να μπορέσουν και οι παίκτες να αφομοιώσουν αυτά που θέλει. Δεν απουσιάζει η ποιότητα από τον ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν μεν κάποιες ελλείψεις, αλλά είναι θέμα προπονητή. Η κατάσταση δεν σταθεροποιείται. Πρέπει να υπάρξει υπομονή. Ξέρουν καλύτερα αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα τι συμβαίνει, αλλά ένας παίκτης σίγουρα επηρεάζεται. Πρέπει να αφήνεις ένα προπονητή να δουλέψει όπως θέλει».

«Είναι η πιο καλή λύση για τον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή ο Ουζουνίδης. Σαν προπονητής, είναι αρκετά καλός, δουλεύει σωστά, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση μαζί του. Γνωρίζει τι εστί ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι καλό. Ένας προπονητής για να κριθεί αυστηρά, πρέπει να κάτσει περίπου έξι μήνες στον πάγκο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»