Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου Ουζουνίδη με ΑΠΟΕΛ

O Μαρίνος Ουζουνίδης ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων, μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας κι οψιόν γι' ακόμα ένα χρόνο, αναφέρει ελλαδικό δημοσίευμα. 

Ένα χρόνο αφότου αποχώρησε από την ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμπλήρωσε αποστολή ομάδας και κάνει… restart για το 8ο ο Πετρίδης

Μάλιστα, σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένες οι δύο πλευρές, αναφέρει το sport24.gr, τότε υπάρχει οψιόν επέκτασης της συνεργασίας γι' ακόμα ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ο 51χρονος τεχνικός πριν από 14 χρόνια, οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2006/07. Ακολούθησαν η ΑΕΛ, ο Ηρακλής, η Ξάνθη, ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ μέχρι να καθίσει και πάλι στον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου.

O ΑΠΟΕΛ, μετά από 19 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη δεύτερη Ομόνοια και πέντε από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey