To ξέσπασμα πρώην αθλητικογράφου μετά τη σύλληψη Μασιά

Αρκετός είναι ο ντόρος των τελευταίων ορών μετά και το άκουσμα για τη σύλληψη του πρώην διαιτητή αλλά και προέδρου της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά, καθώς και του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, μετά και τις καταγγελίες του Οθέλλου στο παιχνίδι απέναντι στην Αγιά Νάπα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανακρίθηκαν και οδηγήθηκαν στο κελί Μασιάς και Κωνσταντίνου

Οι δυο τους, ανακρίθηκαν και οδηγήθηκαν στο κελί, όπου αύριο το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ένας πρώην αθλητικογράφος ο  Τρύφωνας Τρύφωνος, ξεσπά μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον πρόεδρο της Αγίας Νάπας. Αναφερόμενος στον Δημήτρη Μασιά, κάνει λόγο για κανιβαλισμό, βάζοντας τα με τους αθλητικογράφους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μαρτυρία που οδήγησε στις συλλήψεις Κωνσταντίνου και Μασιά-Ντόμινο εξελίξεων

Αναλυτικά η ανάρτηση του:  

Κανιβαλισμός σε όλο του το μεγαλείο…

<<Πέρασαν χειροπέδες στον Μασιά>>…<<Ένοχος για στημένα ο Μασιάς>>…<<Να δούμε πόσα έκανε όταν ήταν διαιτητής>>. Μάλιστα. Με τον Δημήτρη Μασιά δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις. Απλά σαν αθλητικογράφος τον ξέρω σαν διαιτητή. Για μένα ο Μασιάς ήταν από τους καλούς μας διαιτητές. Δεν θα σχολιάσω αν ήταν σωστό ή λάθος που με το κρέμασε την σφυρικτά έμεινε στον χώρο του ποδοσφαίρου σαν πρόεδρος. Είναι όμως απίστευτο αυτό που συμβαίνει εδώ και κάποιες ώρες. Ο κανιβαλισμός σε όλο του μεγαλείο. Δεν θα σχολιάσω το τι λένε και το τι γράφουν οι οπαδοί διαφόρων ομάδων. Θα σταθώ μόνο σε συνάδελφους αθλητικογράφους. Κάποιοι από εσάς εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Τόσα απωθημένα είχατε τόσα χρόνια; Είστε απίστευτοι. Από που και ως που ρε γαμώτο δικαιώθηκε ο Παπασταύρου με την σύλληψη Μασιά; Διασύρετε με τα λεγόμενα και τα γραφόμενα σας ένα άνθρωπο για να δείξετε τι και σε ποιόν; Δεν σημαίνει επειδή κρατά χρήμα θα το μοιράσει δεξιά και αριστερά ο Παπασταύρου!!! Ψάχνεται <<θύματα>> για να πείτε ότι όλα είναι στημένα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο καημός πολλών από εσάς άλλος είναι…αλλά δεν είναι της παρούσης.
*Πρόβλεψη δική μου ότι ο Μασιάς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Κάποιοι θα τον παρακαλάνε γονατιστοί να τους λυπηθεί αλλά θα είναι βλάκας αν το κάνει.

** Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που χάρηκαν με την σύλληψη του Μασιά και βγάζουν τόση χολή ας σκεφτούν την οικογένεια του ανθρώπου. Αν όντως είναι ένοχος , αν όντως αποδειχθεί κάτι στείλτε τον στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Όχι όμως ρε γαμώτο τόσο κανιβαλισμός…
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα