Ξεκάθαρος ο Απόλλωνας για Νικολάου: Δεν θα μείνουν στο συρτάρι

Το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ, τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου με την Πάφος FC, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM. 

«Έχουμε απολέσει τρεις ευκαιρίες σε μία εβδομάδα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην πιο δύσκολη θέση από τους τέσσερις. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι στη Λευκωσία, ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, με τις δύο ομάδες να έχουν άγχος και πίεση. Είναι δύο μεγάλες και ποιοτικές ομάδες και τα πάντα είναι πιθανά. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δείχνουν Μασιά ως το πρόσωπο που κινούσε τα νήματα-Μαρτυρίες και μετά… ανάκριση

Για την πληγωμένη ψυχολογία της ομάδας: «Δεν έχει διαφοροποιηθεί η δυναμική ή η αξία των παικτών και του προπονητή. Παρουσιάζεται πρόβλημα στη διαχείριση συναισθημάτων, υπέρμετρος ενθουσιασμός στις επιτυχίες και πάθος στις αποτυχίες. Αγωνιστικά έχει τρομακτικές δυνατότητες η ομάδα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, πήγε και ο πρόεδρος στο Κολόσσι. Απολαμβάνουν τη στήριξη όλων μας. Πρέπει να ορθώσουν ανάστημα και να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Χάσαμε σημαντικό έδαφος, κυρίως από δική μας ευθύνη».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Γιαννιώτας είναι τιμωρημένος, έξω είναι και οι Μάρκοβιτς και Γκακπέ. Οι υπόλοιποι μάλλον θα είναι μέσα. Έχουμε ταπεινώσει τον κόσμο μας τις τελευταίες μέρες και πρέπει να επανέλθουμε».

Aν προχώρησαν σε καταγγελία του διαιτητή Γιώργου Νικολάου: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία αυτή τη στιγμή. Κάναμε αρκετά διαβήματα. Δεν θα μείνουν απαρατήρητα, ούτε στο συρτάρι αυτά, αλλά όσο τα διαλαλείς δεν επικεντρώνεσαι στο ζητούμενο που είναι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια