Η παραδοχή του Ηλία για τη Δόξα και αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της ΑΕΚ

Στη δυσκολία του αγώνα με τη Δόξα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ Ηλίας Χαραλάμπους στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη στην «ΑΕΚ Αρένα».

Τόνισε πως δεν σκέφτονται τον αγώνα Κυπέλλου, που ακολουθεί με την ΑΕΛ. Γνωρίζει πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρύβουν δυσκολίες.

 Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ρομάν Γκολομπάρτ.

Αναλυτικά:

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/02) για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/02) στις 18:00.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA και μίλησε ο προπονητής μας Ηλίας Χαραλάμπους, καθώς και ο Roman Golobart.

«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για μας σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Σε καμία περίπτωση ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει την πραγματικότητα για τη Δόξα και γενικά τα αποτελέσματα της περασμένης βδομάδας έδειξαν το πρωτάθλημα πως είναι. Θα πάμε αποκλειστικά για να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μας βοηθήσουν για τη συνέχεια.

Πάντα σας λέω ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Εμπειρικά γνωρίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα κι αν δεν δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό όλα τα ματς κρύβουν δυσκολίες.

Εμείς βλέπουμε τον επόμενο μας αντίπαλο και μόνο. Βλέπουμε μόνο Δόξα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΛ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση», δήλωσε ο προπονητής μας.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ατζέντα μας και που έχουμε στο μυαλό. Σημαίνει πολλά αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Έχω διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Κύπρο ότι έχει ανέβει η ποιότητα και στα ψηλά και στα χαμηλά. Πέρσι είχα προσέξει ότι υπήρχαν ματς που θα μπορούσε να κερδίσει μία ομάδα πιο εύκολα. Αυτό τον χρόνο δεν νομίζω υπάρχει κάποιο εύκολο παιχνίδι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει πολύ καλό πνεύμα στα αποδυτήρια, ενέργεια μεταξύ προπονητών και ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί αλλά μένουμε θετικοί και αισιόδοξοι. Αυτό που εύχομαι είναι να δώσουμε και εμείς οι νέοι έξτρα ενέργεια για τα παιχνίδια που απομένουν.

Το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα μιας και μας δίνει δυο επιλογές. Ή το 0-0 ή να κερδίσουμε για να έρθει η πρόκριση. Ήταν ισορροπημένο ματς και δεν μας απείλησε πέρα από μια αντεπίθεση», δήλωσε o Ισπανός αμυντικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής