ΑΕΛ και ΑΕΚ βασάνισαν και βασανίστηκαν για κάτι που το θέλουν... πολύ

Στο στείρο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και ΑΕΚ στο πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Οι δυο ομάδες, βασάνισαν τους εαυτούς τους και τους φιλάθλους, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες αλλά και χαμηλό θέαμα.

Στην ΑΕΛ, ανέμεναν να δουν την αντίδραση που θα έδειχνε η ομάδα μετά και την ήττα από την Πάφο. Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ, εμφανίστηκαν καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα στο Παφιακό, αλλά σαφώς επηρεασμένοι. Είχαν μερικές καλές εκλάμψεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κόλλησαν στο μηδέν και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για πρόκριση ΑΕΛ και ΑΕΚ

Δεν κινδύνεψε αρκετά από την ΑΕΚ, αλλά όπως αρκετοί υπολόγιζαν, θα ήταν η ομάδα που θα έψαχνε να σκοράρει μέσα στη έδρα της για να αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει και του επαναληπτικού. Μια φάση στο 44’ από τον Μαέ που πραγματικά έχασε το άχαστο και άλλη μια στο 58’ της αναμέτρησης, με τον Αβραάμ να σημαδεύει το δοκάρι. Αυτός ήταν ο απολογισμός των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα το κύπελλο περνά για λίγο στην άκρη, αφού η ΑΕΛ, έχει εντόπιων της το ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, δεν μπορούν να νιώθουν σιγουριά για την εξάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όσα κατέθεσαν πρόεδρος και πελάτης Μασιά-«Είπε να το ξανασκεφτώ και θα με πάρει»

Εν αντίθεση, η ΑΕΚ, μπορεί και να νιώθει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, αφού ο επαναληπτικός θα βρίσκεται στην έδρα της, μπροστά στο κόσμο της. Σίγουρα, ένα αποτέλεσμα όπως το 0-0, κρύβει κινδύνους, αλλά πλέον η ΑΕΚ, δείχνει σιγά σιγά, να ανακάμπτει.

Αρκετά ήταν και τα σημερινά προβλήματα για την ομάδα της ομάδας της Λάρνακας, αφού όπως ανέφερε και ο προπονητής των μαυροκιτρίνων, χρειάστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Γιάννου να αγωνιστεί και σαν αμυντικός χαφ.
Οι δυο ομάδες, θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους σε μια εβδομάδα, στον επαναληπτικό του ΑΕΚ Αρένα. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι και για τις δυο ομάδες, ένας από τους βασικούς στόχους, όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά. Σίγουρα, στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όλοι έχουν τον επαναληπτικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»