Η αντίδραση που επιβάλλεται να επιδείξει η Ομόνοια στο Τσίρειο

Ντέρμπι αποδείξεων για την Ομόνοια, που ψάχνει εξιλέωση μετά και την αναπάντεχη ήττα από τον Εθνικό Άχνας, που της στέρησε τη κορυφή. Οι πράσινοι, γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, αφού και η ΑΕΛ με τη σειρά της παίζει τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην εξάδα.

Αυτόματα αυτό, κάνει το έργο και των δυο ομάδων πολύ πιο δύσκολο. Από την πλευρά της η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ, έδειξε τη φετινή χρονιάς πως έχει μεγάλο πρόβλημα μπροστά από τα αντίπαλα δίκτυα, αφού μαζί με την ΑΕΛ, είναι οι δυο ομάδες της εξάδας, που έχουν σκοράρει τα λιγότερα τέρματα. Συγκεκριμένα οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχουν σκοράρει 21 τέρματα μέχρι στιγμής, ενώ η Ομόνοια 27.

Όταν τίθεσαι αντιμέτωπος με τον Ντούσαν Κέρκεζ, τότε, είσαι αναγκασμένος να νίκησες όχι μόνο την πολυπληθή άμυνά του αλλά και την πολύ καλή τακτική που παρουσιάζει ο Βόσνιος τεχνικός.
 
Με βάση και τα όσα είδαμε μέχρι στιγμής και τη δυσκολία της Ομόνοιας στο σκοράρισμα, ο Μπεργκ, πρέπει να βρει τον τρόπο για να λύσει γρήγορα τον γόρδιο δεσμό προς τα αντίπαλα δίκτυα.

Από την άλλη οι πράσινοι, αν και έχασαν από τον Εθνικό, παρουσιάζουν ένα πολύ καλό, αλλά και σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο. Είναι από τις ομάδες που αποδίδουν εντός του αγωνιστικού χώρου και σίγουρα κάποτε αυτή η «υπεροχή», θα μετουσιωθεί και σε τέρματα.

Γι’ αυτό τον λόγο, το πράσινο ρεπορτάζ, των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για τις σκέψεις του Χένινγκ Μπεργκ, στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την επιθετική γραμμή κρούσης για το «τριφύλλι». Ήδη, ο Νταβίντ Ακιντόλα, φλερτάρει πολύ έντονα με την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα. Αν όλα αυτά και οι σεναριολογίες που γίνονται, γίνουν πράξη τότε, θα δούμε σίγουρα μια διαφορετική τριάδα από τον Νορβηγό τεχνικό.
 
Αναντίρρητα, η νίκη για τους πράσινους ίσως να είναι και δρόμος μονόδρομος κόντρα στην ΑΕΛ, αφού εάν θέλει να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου, τότε το μοναδικό αποτέλεσμα είναι το διπλό, στο Τσίρειο Στάδιο

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή