Η χαλαρότητα που ενοχλεί και ο τραγικός Απόλλωνας που γύρισε στο... 2012

Ένα πρωτόγνωρο και, συνάμα, θλιβερό σκηνικό βιώνουν στον Απόλλωνα, μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Η βαριά (όπως εξελίχθηκε) ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ήρθε σαν μια δυνατή μαχαιριά, απομακρύνοντας την ομάδα της Λεμεσού από τον στόχο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Η κατάληξη του χθεσινού (15/02) παιχνιδιού θα μπορούσε να ήταν διαφορετική, αν ο Απόλλωνας ρίσκαρε περισσότερο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν έγινε κατορθωτό, ο ΑΠΟΕΛ ευτύχησε να είναι πιο αποτελεσματικό στην τελική ευθεία του αγώνα, σκόραρε τρία γκολ, και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη, στην τεχνική ηγεσία.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον Σωφρόνη Αυγουστή, δηλώνοντας το κιόλας, είναι η χαλαρότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στις καθυστερήσεις. Το 2-1 έγινε 4-1, μέσα σε ριπή οφθαλμού, αφήνοντας τον Απόλλωνα στο -8 από την κορυφή, μέχρι νεοτέρας.

Δεν νοείται να είσαι επαγγελματική ομάδα, να λες πως διεκδικείς το πρωτάθλημα και να… ρεζιλεύεσαι στο τέλος με αυτόν τον τρόπο. Είναι δεδομένο πως αυτό το γεγονός απαγορεύεται να συμβεί ξανά, εάν θέλουν να κλείσουν την χρονιά με θετικό πρόσημο.

Η λεμεσιανή ομάδα γύρισε… τον χρόνο οκτώ χρόνια πίσω, καθώς από τη σεζόν 2011/2012 είχε να δεχθεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Τότε είχε δεχθεί ήττες από Ομόνοια, Αλκή, Άρη και ΑΕΛ, κατά σειρά. Ως εκ τούτου, η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτές τις μέρες, με τον πιο τραγικό τρόπο για τους «γαλάζιους» της Λεμεσού.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει αρκετές απουσίες για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στη Δόξα. Γιούστε και Σακέτι θα απουσιάζουν λόγω καρτών, ενώ μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση του Ζοέλ Μολ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο ΓΣΠ, ολοκλήρωσε τον αγώνα, αλλά οι ενοχλήσεις που νιώθει στο πόδι δεν υποχώρησαν. Θα περάσει από εξετάσεις, για να γίνει ξεκάθαρο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Συμπερασματικά, τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα και μόνο με κάποιο… μικρό θαύμα, θα μπορέσουν να αντιστραφούν τα δεδομένα. Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Απόλλωνας βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι και είναι δουλειά των άμεσα αρμοδίων, να αλλάξουν τα δεδομένα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια