Σηκώνει το γάντι η ΑΕΚ και απαντά για τα στημένα και τον Λαρένα

Έκπληκτη δηλώνει με ανακοίνωση της η ΑΕΚ, μετά και το Ισπανικό δημοσίευμα, που εμπλέκει την ομάδα της Λάρνακας και τον πρώην ποδοσφαιριστής της, Χόρχε Λαρένα, σε διεθνές κύκλωμα με στημένους αγώνες. 

Οι Λαρνακείς, παίρνουν θέση για τις αναφορές που γίνονται, δηλώνοντας απερίφραστα ότι δεν προτίθενται να εμπλακεί σε δημόσια συζήτηση επί των εγειρόμενων ζητημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεκαθαρίζει η Αστυνομία για υπόθεση Λαρένα-Στον Κληρίδη ο φάκελος

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Είναι με μεγάλη έκπληξη που παρακολουθούμε την αναδημοσιεύση στον Κυπριακό διαδικτυακό αθλητικό τύπο Ισπανικου δημοσιευμάτος, στο οποίο γίνεται αναφορά σε παιγνίδια της ομάδας μας και πρώην ποδοσφαιριστή μας.

Με απόλυτο σεβασμό στις έννομες διαδικασίες της κάθε χώρας δηλώνουμε απερίφραστα ότι το Σωματείο μας δεν προτίθενται να εμπλακεί σε δημόσια συζήτηση επι των εγείρομενων ζητημάτων.

Ταυτόχρονα όμως δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεση των διωκτικών αρχών, στο ενδεχόμενο που η παροχή της συνδρομής μας στην εξιχνίαση οποιοασδηποτε αξιόποινης πράξης που δύναται να έχει διαπραχθεί από τον οποιοδήποτε, κριθεί απαραίτητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Σάμιος
Έτοιμη για τον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική
Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου