Τέτοια κακοδαιμονία από τον καιρό που ο Σωφρόνης ήταν τερματοφύλακας

Κατρακύλα χωρίς τελειωμό στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι, αφού οι τελευταίες τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα από ΑΕΛ, Ένωση, Πάφο και ΑΠΟΕΛ, βγάζουν την ομάδα του Απόλλωνα, knock out, από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Σαφώς και μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά μετά και την προχθεσινή (16/02) νίκη της Ανόρθωσης, η διαφορά από την κορυφή έχει ανέβει στους 11 βαθμούς.  Επίσης, οι γαλάζιοι της Λεμεσού, αγωνιστικά δείχνουν να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν, παρά τη θέληση που υπάρχει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην Αθήνα ο Παπουλής-Τα νεότερα στον Απόλλωνα

Πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να εστιαστεί και η κατάρρευση των τελευταίων λεπτών στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Τα μαζεμένα τέρματα και η αντιμετώπιση των ποδοσφαιριστών, από το 85’ και μετά, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στον ΑΠΟΕΛ, διογκώνοντας τον προβληματισμό.

Παρά τη ξέφρενη πορεία των κυανολεύκων από την ημέρα έλευσης του Σωφρόνη Αυγουστή, οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ξυπνούν κακές μνήμες στον κόσμο του Απόλλωνα. Για να βρει κανείς, τέσσερις διαδοχικές ήττες για τον Απόλλωνα πρέπει να γυρίσει στο μακρινό 2011/12.

Οκτώ ολόκληρα χρόνια λοιπόν, πέρασαν από την τελευταία φορά που οι γαλάζιοι, είχαν τόσες πολλές μαζεμένες ήττες. Μίχαι Στοικίτσα και Χάεγκεν Ρεκ, ήταν οι δυο προπονητές που κάθονταν στον πάγκο της ομάδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Κλείδωσε» ο αντικαταστάτης του Μολ στον Απόλλωνα

Ο Ρουμάνος, Μίχαι Στοικίτσα, κοούτσαρε την ομάδα στην μεγάλη ήττα από την Ομόνοια με 2-5, ενώ την επόμενη αγωνιστική, δέχτηκε την ήττα και από την Αλκή με 2-1. O 65χρονος τεχνικός, δεν άντεξε το βάρος των δυο ηττών, υποβάλλοντας την παραίτησή του.
Από εκεί και πέρα, τα ηνία στον πάγκο ανέλαβε ο Χάγκεν Ρεκ. Ο Γερμανός τεχνικός, ξεκίνησε άσχημα την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, αφού δέχτηκε άλλες δυο απανωτές ήττες, από Αλκή και ΑΕΛ, αντίστοιχα.
 
Στο τέλος της σεζόν, η ομάδα της Λεμεσού, είχε τερματίσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθορίζουν την τελική κατάταξη των ομάδων

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νυν προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, βρισκόταν στο ρόστερ του Απόλλωνα, στη σκιά του Άλες Σβαλόφσκι.

Κάτι άλλο που μπορεί να προσέξει κανείς, είναι πως με το πέρας της συγκεκριμένης σεζόν 2011/12, την προεδρία της εταιρίας του Απόλλωνα, ανέλαβε ο Νίκος Κίρζης, αλλάζοντας σχεδόν τα πάντα στην ιστορία της ομάδας.

Επιπλέον, από το 2012 και μετέπειτα όπου βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας ο Νίκος Κίρζης, πρόκειται για τη μεγαλύτερη κρίση στην σύγχρονη ιστορία του Απόλλωνα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια