Το κόλλημα με τις αλλαγές του Μπεργκ που φέρνει πονοκέφαλο στην Ομόνοια

Είναι ευρέως αποδεκτό στον ποδοσφαιρικό κόσμο, ότι ο κάθε προπονητής έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του στρατηγική στον πάγκο και τις προσωπικές του εμμονές. Πράγμα το οποίο ισχύει και στην περίπτωση του κόουτς της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος, ο κόσμος να χαλάσει, αυτός δεν πρόκειται το πιθανότερο, να προχωρήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή από τις τρεις που δικαιούται. 

Οι πράσινοι, μετά την ήττα-σοκ που δέχθηκαν στο ΓΣΠ από τον Εθνικό Άχνας, κόλλησαν στο 1-1 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο, ανοίγοντας την ψαλίδα από την κορυφή που βρίσκεται η Ανόρθωση στους τέσσερις βαθμούς αλλά παραμένουν στη 2η θέση με 39 βαθμούς. 

Στα αξιοσημείωτα ωστόσο, είναι ότι η ομάδα του τριφυλλιού, και τις τρεις φορές που γνώρισε ήττα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, παρέμενε στην ισοπαλία, χωρίς να καταφέρνει να ανακάμψει γρήγορα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

Για ακόμη ένα παιχνίδι ωστόσο, στο στόχαστρο φαίνεται να βρίσκεται ο προπονητής των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος είχε την ευχέρεια να δώσει νέο αέρα στην ομάδα από τον πάγκο, αλλά δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή, πετώντας στον κάδο των αχρήστων τις τρεις διαθέσιμες λύσεις. 

Αναντίρρητα, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι με τις αλλαγές που θα πραγματοποιούσε ο Νορβηγός τεχνικός, η Ομόνοια θα έφευγε με το διπλό από τη Λεμεσό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα λειτουργούσε σίγουρα καλύτερα με τους ξεκούραστους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στον πάγκο για ένα ολόκληρο αγώνα. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγωνιστική που ολοκληρώθηκε, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους, χάρη στις αλλαγές τους, που στο τέλος αποδείχθηκαν χρυσές. Υπενθυμίζεται, η είσοδος των Τάμαρι-Χαλένιους στους γαλαζοκίτρινους και Ντούρις-Χριστοφή στην Κυρία, που βοήθησαν τα μέγιστα τις ομάδες τους εκατέρωθεν για να κερδίσουν Απόλλωνα και Σαλαμίνα, αντίστοιχα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής
Το βιολί της η Ομόνοια, πέρασε και από το Παπαδόπουλος με Αλιούμ και Σεμέδο
Σε ματσάρα που έσπασαν καρδιές πήρε τη νίκη η ΑΕΚ στο 96' και κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ
Προσγειωμένος ο Σα Πίντο-«Δεν τη χαρακτηρίζω νίκη τίτλου, όλοι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»