Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σκληρή τοποθέτηση ΚΟΠ για τα περί νέου κόκκινου φάκελλου

  18/02/2020 12:05
Σκληρή τοποθέτηση ΚΟΠ για τα περί νέου κόκκινου φάκελλου

Σκληρή τοποθέτηση ΚΟΠ για τα περί νέου κόκκινου φάκελλου

  18/02/2020 12:05

Την οργή της ΚΟΠ προκάλεσαν πληροφορίες που είδαν το φως τη δημοσιότητας για νέο κόκκινο φάκελο στην κατοχή της ΚΟΠ. Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία κάνει λόγο για όργιο παραπληροφόρησης και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπάχαλο έφεραν οι καταγγελίες για στημένους αγώνες-«Τι έκαναν τρία χρόνια;»

Αναλυτικά:

Όργιο παραπληροφόρησης και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων παρατηρείται τo τελευταίο διάστημα, σε μια προσπάθεια προσβολής του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και της ΚΟΠ.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα συμφέροντα, αλλότρια και άλλα,  των οποιοδήποτε. Η ανοχή όμως έχει και τα όρια της. Και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα για να τερματίσει το διασυρμό που επιχειρούν ορισμένοι σε βάρος του ποδοσφαίρου μας.

Αναφορικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.24sports.com.cy το οποίο αναφέρει πως η ΚΟΠ παρέλαβε έκθεση (κόκκινο φάκελο) για αγώνα Κυπέλλου που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, στον οποίο μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αποδίδεται ευθύνη σε συγκεκριμένο Σωματείο, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη και ανακρίθηκε παίκτης στην Ισπανία για τα στημένα στην Κύπρο

Άξιον απορίας είναι  το γεγονός ότι δημοσιεύονται σήμερα ψευδείς πληροφορίες, οι οποίες θίγουν την Ομοσπονδία και Σωματεία μέλη της και οι οποίες καμιά σχέση με την πραγματικότητα έχουν.  

Η πηγή της παραπληροφόρησης και οι αναμεταδότες των ψευδών πληροφοριών, θα πρέπει πλέον να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς οι Νομικοί Σύμβουλοι της ΚΟΠ έχουν εξουσιοδοτηθεί να χειριστούν τις σχετικές υποθέσεις.  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας