Ξεκάθαρη η θέση του Απόλλωνα για τον αντι-Μολ

Για τη σημαντικότητα του αγώνα απέναντι στον Εθνικό, τον Μολ και τους τραυματίες της ομάδας του Απόλλωνα, στάθηκε σε δηλώσεις του, πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στον Εθνικό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως η ομάδα θα στηρίξει τους δυο τερματοφύλακες που έχει στο ρόστερ της, καθώς, δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση άλλου τερματοφύλακα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος του κυπέλλου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, πρέπει να ξεκινήσουμε από σήμερα. Στα παιχνίδια του ο εθνικός μας έβαλε δύσκολα, ταυτόχρονα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να έχουμε πίστη στην ομάδα και να προχωρήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το μόνο ζητούμενο η νίκη».

Για τον Μολ: «Ισχύει η εκτίμηση που είχαμε αναφέρει, θα είναι περίπου δυο μήνες εκτός. Θα μεταβεί στην Ελβετία και ευελπιστούμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν για να βοηθήσει. Θα στηρίξουμε τους Δημητρίου και Βολοντίνεν. Δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση τερματοφύλακα».

Για τους τραυματίες: «Γκακπέ και Μάρκοβιτς θα είναι έτοιμοι σε 3 περίπου εβδομάδες και τους περιμένουμε να επιστρέψουν για να βοηθήσουν».
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας