Ξεκάθαρη η θέση του Απόλλωνα για τον αντι-Μολ

Για τη σημαντικότητα του αγώνα απέναντι στον Εθνικό, τον Μολ και τους τραυματίες της ομάδας του Απόλλωνα, στάθηκε σε δηλώσεις του, πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στον Εθνικό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως η ομάδα θα στηρίξει τους δυο τερματοφύλακες που έχει στο ρόστερ της, καθώς, δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση άλλου τερματοφύλακα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος του κυπέλλου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, πρέπει να ξεκινήσουμε από σήμερα. Στα παιχνίδια του ο εθνικός μας έβαλε δύσκολα, ταυτόχρονα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να έχουμε πίστη στην ομάδα και να προχωρήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το μόνο ζητούμενο η νίκη».

Για τον Μολ: «Ισχύει η εκτίμηση που είχαμε αναφέρει, θα είναι περίπου δυο μήνες εκτός. Θα μεταβεί στην Ελβετία και ευελπιστούμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν για να βοηθήσει. Θα στηρίξουμε τους Δημητρίου και Βολοντίνεν. Δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση τερματοφύλακα».

Για τους τραυματίες: «Γκακπέ και Μάρκοβιτς θα είναι έτοιμοι σε 3 περίπου εβδομάδες και τους περιμένουμε να επιστρέψουν για να βοηθήσουν».
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου