Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παραπέμφθηκαν σε δίκη, ελεύθεροι υπό όρους Μασιάς και Κωνσταντίνου

  20/02/2020 08:51
Παραπέμφθηκαν σε δίκη, ελεύθεροι υπό όρους Μασιάς και Κωνσταντίνου

Παραπέμφθηκαν σε δίκη, ελεύθεροι υπό όρους Μασιάς και Κωνσταντίνου

  20/02/2020 08:51

Για πρώτη φορά στα χρονικά, διαιτητής και πρόεδρος ομάδας, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για χειραγώγηση αγώνα, ώστε να λογοδοτήσουν ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο θα αποφασίσει κατά πόσο είναι ένοχοι ή αθώοι.

Ο λόγος για τον διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τις καταγγελίες του προέδρου του Οθέλλου, ο οποίος μετά την «σφαγή», όπως κατάγγελλε, με την Αγία Νάπα, άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου.

Το διάταγμα κράστησης των δύο υπόπτων εξέπνευσε σήμερα και η Αστυνομία προχωρεί στην καταχώρηση της υπόθεσης και να οδηγεί Μασία και Κωνσταντίνου σε δίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο εδώλιο Μασιάς και Κωνσταντίνου-Όταν παράγοντες στήθηκαν στη δικαστική σέντρα

Η Κατηγορούσα Αρχή αναμένεται να ζητήσει όπως οι ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση ως υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την δίκη, θέτοντας μεταξύ άλλων ζήτημα επηρεασμών μαρτύρων.

Ωστόσο, αναμένεται δικαστική μάχη, καθώς οι δικηγόροι των υπόπτων θα φέρουν ένσταση στο αίτημα για κράτηση τους μέχρι τη δίκη.

Οι δύο ύποπτοι αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 3 και 8 Φεβρουαρίου 2020 και αφορούν τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε μεταξύ Οθέλλου Αθηαινου και Αγίας Νάπας για τη β κατηγορία του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, στο γήπεδο του Οθέλλου στην Αθηαίνου.  

Η OMADA βρίσκεται στο Δικαστήριο και σας μεταφέρει την ακροαματική διαδικασία:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας