Η ανταμοιβή στα βλαστάρια της Ομόνοιας και το μέλλον στα πόδια τους

Πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου η Ομόνοια, μετά από τη σεζόν 2015/16, κάτι που αποδεικνύει πως η φετινή ομάδα και θέλει και μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της μέχρι τέλους.

Πλέον άπαντες στο Ηλίας Πούλλος, στρέφουν την προσοχή τους στο αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Ένωση, καθώς προέρχονται από δύο ανεπιτυχές αποτελέσματα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι αιωνίων της 22ης αγωνιστικής.
 
 
Αν και δεν ανέβασε αρκετά απόδοση το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ πήρε το ζητούμενο που ήταν εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου. 

Στα θετικά είναι η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεαρός Λοϊζος Λοϊζου στη δεξιά πτέρυγα της επιθετικής γραμμής του τριφυλλιού. Ο 16χρονος πλάγιος επιθετικός ήταν αρκετά κινητικός, δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και άρπαξε την ευκαιρία που το δόθηκε, από το Χένινγκ Μπεργκ, στον υπέρτατο βαθμό.
 
 
Ο Νορβηγός τεχνικός, έδειξε πως γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής του στον αγωνιστικό χώρο, αφού τόσο οι ευκαιρίες που παίρνει ο Κακουλλής, αλλά και τώρα ο νεαρός άσος, μόνο τυχαίες δεν είναι.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής έβγαλε ήδη ασπροπρόσωπο τον τεχνικό της Ομόνοιας αλλά και όσου πίστεψαν σε αυτόν, με τις πολύ καλές του εμφανίσεις στη φετινή χρονιά. Εκμεταλλεύτηκε την κάθε ευκαιρία που πήρε και με το παραπάνω και όλο το μέλλον είναι μπροστά του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρόστιμο σε Σαλαμίνα για φτύσιμο και Ομόνοια για επεισόδιο στη φυσούνα
 
Επιπρόσθετα, ο Λοϊζου εντυπωσίασε με την εμφάνιση του σε μια εμφάνιση του τριφυλλιού που δεν ήταν και η καλύτερη, αφού σε ένα μέτριο ματς πήρε απλά το ζητούμενο.

Ο 16χρονος εξτρέμ λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ προς το τέλος του αγώνα. Έδειξε αρκετά καλά χαρακτηριστικά, αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον αγώνα και χωρίς άγχος. Όλα αυτά αποδεικνύουν πως όλο το μέλλον είναι στα πόδια του και πως την ευκαιρία που πήρε την άξιζε.
 
Από εκεί και πέρα, η δουλειά που γίνεται στην διαχείριση των παιδιών της ομάδας τόσο από τον Νεόφυτο Λάρκου, όσο και από τον Χένινγκ Μπεγκ, είναι εξαιρετική.
 
Στην τρέχουσα σεζόν οι πράσινοι ανανέωσαν συμβόλαιο με τους 16χρονο Λοϊζο Λοϊζου, 17χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους και τον 18χρονο Ανδρόνικο Κακουλλή.
 
Κάτι που δείχνει πως στο Ηλίας Πούλλος δίνουν έμφαση στις ακαδημίες και περιμένουν πολλά από τα νεαρά παιδιά της ομάδας και πως τα βλαστάρια της Ομόνοιας μέσα από τη σκληρή δουλειά ανταμείβονται. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το σημαντικό για την Ομόνοια και η κρίσιμη μέρα για Χούμποτσαν

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία