Στο πιο σημαντικό ραντεβού ήταν απών και τρέχει να προλάβει το τρένο της εξάδας

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στον αγώνα στην Αρένα, αποτέλεσμα που την άφησε εκτός του θεσμού του κυπέλλου και είναι αναγκασμένη να παλέψει στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο θα σώσει την χρονιά.

Είναι γεγονός, πως η φετινή χρονιά για την ομάδα της Λάρνακας δεν ήταν και η καλύτερή, αφού είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά και προβλήματα. Αυτός ήταν και ένας λόγος οι φίλοι των κιτρινοπρασίνων στην εξέδρα, περίμεναν μια πειστική εμφάνιση με πάθος και θέληση για το επόμενο βήμα στο θεσμό του κυπέλλου, ωστόσο η ΑΕΚ… ήτανε απόν.

Χωρίς καθαρό μυαλό οι ποδοσφαιριστές των Λαρνακέων, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το παιχνίδι της χρονιάς. Ήθελαν πολύ την πρόκριση, όμως δεν το έδειξαν. Όλα αυτά σε συνδυασμό με  τον τρόπο που η ΑΕΛ αντιμετώπισε το ματς, δεν έδωσε δικαίωμα στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα και αρκέστηκαν στην… μετριότητα.   
 

Το σύνολο του Ηλία Χαραλάμπους τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να βρει σταθερότητα.
 
Χωρίς αμφιβολία, οι αρκετές αλλαγές αλλά και τα λάθη στον προγραμματισμό, πληρώνονται και στάθηκαν εμπόδιο στην ΑΕΚ να σταθεροποιηθεί και να παλέψει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο όπως μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια.

Το πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα της Λάρνακας είναι να προλάβει το τρένο της εξάδας. Πλέον είναι εκτός κυπέλλου και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι το οποίο, σημαίνει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης. Αν αναλογιστούμε το ενδεχόμενο οι κιτριννοπράσινοι να μην πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε θα είναι αποτυχία. 

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την ΑΕΚ για να καταφέρει τουλάχιστον να πάρει την 4η θέση, ωστόσο κάθε παιχνίδι πλέον για τον Ηλία Χαραλάμπους και τους παίκτες του αποτελεί τελικός.

Οι ευθύνες δεν μπορούν να καταλογιστούν στον Κύπριο κόουτς, αφού κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα της Λάρνακας. Βρέθηκε στη θέση του προπονητή για να καθοδηγήσει τους κιτρινοπράσινους στις υλοποιήσεις των στόχων τους.  
 
Ο ένας στόχος χάθηκε, όμως το τρένο της εξάδας περιμένει την ΑΕΚ και καλείται να τρέξει για να το προλάβει. «Συγγνώμη στον κόσμο που δεν περάσαμε αλλά δεν σταματάμε εδώ», ήταν αυτό που ξεχωρίζει από τις δηλώσεις του κόουτς της ΑΕΚ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα πως τίποτα δεν τελείωσε. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ετοιμάζει ηχηρό χτύπημα από την Κύπρο ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Δειτε Επισης

«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην είναι στη χρυσή περίοδό του οικονομικά, αλλά ήρθα για να πάρω ακόμα έναν τίτλο»
Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε