Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εμφανίσεις που μόνο πρωτάθλημα δεν δίνουν

  23/02/2020 19:13
Εμφανίσεις που μόνο πρωτάθλημα δεν δίνουν

Εμφανίσεις που μόνο πρωτάθλημα δεν δίνουν

  23/02/2020 19:13
Και τι δεν έγινε σε αυτό το ήσυχο κατά τ' άλλα απόγευμα της Κυριακής. Η Ανόρθωση δέχτηκε μια μεγάλη και ταπεινωτική ήττα από τον Εθνικό. Μια απ τα ίδια για τον ΑΠΟΕΛ, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε και τώρα την ήττα της Ανόρθωσης 

Η βαρωσιώτικη ομάδα, δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, πραγματοποιώντας τη χειρότερή της εμφάνιση τη φετινή χρονιά. Ο Εθνικός, σε ένα μαγικό βράδυ, κατατρόπωσε την Κυρία, σκορπώντας την στους πέντε ουρανούς.
 

Τα τέρματα της ιστορικής νίκης για την ομάδα της Άχνας, πέτυχε ο Ηλία που σκόραρε δις, ενώ από ένα οι Κιουντόμπιακ, Κονέ και Μαρκόσκι.
 

Από την άλλη για τον ΑΠΟΕΛ, δεν αποτελεί είδηση η ήττα. Οι γαλαζοκίτρινοι, σε ακόμη μια κακή εμφάνιση, δέχτηκαν την ήττα και πλέον βλέπουν την διαφορά από την Ανόρθωση να παραμένει αναλλοίωτη, και από την Ομόνοια να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς.
 
Ο Βαλακάρι, με δυο προσωπικά του τέρματα, έστειλε σε απόσταση αναπνοής την Πάφο από την εξάδα, που περιμένει απώλειες των υπολοίπων ομάδων.

Οι γαλαζοκίτρινοι, σε μια αποκαρδιωτική εμφάνιση, μεγάλωσαν για ακόμη μια φορά τον προβληματισμό, με τους ποδοσφαιριστές να είναι οι κύριοι υπεύθυνοι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας