Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο πατέρας μου δεν μου λέει τα καλά. Μπορεί να νευριάζω, αλλά…»

  24/02/2020 15:06
«Ο πατέρας μου δεν μου λέει τα καλά. Μπορεί να νευριάζω, αλλά…»

«Ο πατέρας μου δεν μου λέει τα καλά. Μπορεί να νευριάζω, αλλά…»

  24/02/2020 15:06
Στη μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης, τον πρόεδρου του Εθνικού αλλά και την προοπτική στην Εθνική αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής της προσφυγικής ομάδας, Μάριος Ηλία, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.
 

«Το έψαχνα πολύ το γκολ, τελικά ήρθαν δύο. Αυτό που έγινε δεν τον περίμενε κανένας. Ήταν κάτι το απίστευτο. Υπήρχαν παιχνίδια που ήμουν καλύτερος ακόμα και από χθες. Ήρθαν τα γκολ που κάνουν τη διαφορά. Από το πρώτο λεπτό, η ομάδα ήταν πολύ καλά ψυχολογικά. Η Ανόρθωση δεν μας έκανε τίποτα. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Το 5-0 κανείς δεν το περίμενε. Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος της Ανόρθωσης δεν το περίμενε», ανέφερε ο Κύπριος στράικερ για τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Για τις συμβουλές που του δίνει ο πατέρας του ο Κύπριος φορ ανέφερε ότι «ο πατέρας μου δεν μου λέει τα καλά. Μόνο τα λάθη μου και αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό. Μπορεί να νευριάζω, αλλά είναι για το καλό μου».

Για τον πρόεδρο του Εθνικού Άχνας ο Μάριος Ηλίας είπε «ήρθε στα αποδυτήρια την προηγούμενη του ματς. Μας μίλησε για ένα 10λεπτο και μας ανέβασε τη ψυχολογία. Το παιχνίδι για μας άρχισε από εκείνη τη στιγμή».

«Είναι το παν για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Με δύο γκολ, δεν θα πάρεις κλήση. Το ζητούμενο είναι να σταθεροποιηθείς στην 11άδα», κατέληξε ο άσος του Εθνικού Άχνας για τη κλήση στην Εθνική.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας