Το συγκινητικό μήνυμα των Μαχητών στον άτυχο 17χρονο Αντρέα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον αδόκητο θάνατο του 17χρονου μαθητή Αντρέα Αλεξίου από τη Λάρνακα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Φεβρουάριο το 2017, όταν 58χρονος οδηγός λεωφορείου ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε.

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης δεν ξεχνούν τον οπαδό της Κυρίας και μέσω ανάρτηση του στέλνουν το δικό του μήνυμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο οδηγός λεωφορείου που παρέσυρε στο θάνατο τον 17χρονο Ανδρέα

Αναλυτικά:

Όσα χρόνια κι’ αν περάσουν, τα ΑΔΕΛΦΙΑ σου ΔΕΝ θα σε ξεχάσουν! Συνέχισε να τραγουδάς περήφανα με τα υπόλοιπα αδέλφια του παραδείσου.

ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΠΑΡΩΝ
25/02/17 - 25/02/20

Ο Αντρέας γεννήθηκε στις 30/08/1999 στα Λιβάδια. Φοιτούσε στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας. Ένα παιδί που τον χαρακτήριζε το χαμόγελο του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Ωστόσο η μοίρα του έμελλε ένα άσχημο παιχνίδι…

Εκείνη τη μέρα, στις 25 Φεβρουαρίου του 2017, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα ο 17χρονος μαθητής ξεψύχησε στην άσφαλτο. Λεωφορείο που οδηγούσε 58χρονος από τη Λάρνακα, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με κατεύθυνση από τα φώτα της ΑΔΕ Λάρνακας, προς τον Κυκλικό Κόμβο του Λιμανιού, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος. Από τη σύγκρουση ο 17χρονος μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος οδηγός που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου Αντρέα καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος