Η ομάδα που χρυσοπληρώνει για Σόουζα και η… παράταση που δίνει ο κορωνοϊός

Πολύ κοντά στην κατάληξή του φαίνεται ότι βρίσκεται το θέμα με τον Λούκας Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις είναι πιθανόν να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Κίνα, λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. 
 
Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του, ωστόσο ακόμη δεν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές συμβολαίων. 
 
Το μεταγραφικό παράθυρο στην Κίνα κλείνει στις 28/2, ωστόσο ίσως δοθεί παράταση για τον κορωνοϊό στις ομάδες να κάνουν προσθήκες.
 
Σημειώνεται επίσης πως λόγω αυτής της κατάστασης, τα Εθνικά πρωταθλήματα θα καθυστερήσουν να αρχίσουν ίσως και περισσότερο από ένα μήνα. 
 
Η ομάδα που πληρώνει 1.000.000 ευρώ για τον Σόουζα, είναι η Changchun Yatai, ομάδα στην οποία υπήρξε προπονητής ο Τόζα Σάμπουριτς. Ο σύλλογος αυτός αγωνίζεται στη β' κατηγορία της χώρας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση ΠΑΣΠ για ενημέρωση Υπουργείου Εργασίας προς ΚΟΠ για τον κατώτατο μισθό ποδοσφαιριστών
Επικοινώνησαν Παπασταύρου και Λοϊζίδης με φόντο την προεδρία της ΚΟΠ-Αγεφύρωτες οι διαφορές τους
Έριξε δίκτυα για τον Λόβρε Ρόγκιτς η Ανόρθωση
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για τους Χάμπο Κυριάκου και Γουήλερ
Η αρχική πρόταση της Ομόνοιας για αλλαγές στην ΚΟΠ και δημιουργία Λίγκας
Ήττα της Εθνικής στο Βουκουρέστι-Δέχθηκε δύο τέρματα σε τρία λεπτά
Δίνει άμεση ρευστότητα στο ΑΠΟΕΛ η επενδυτική πρόταση από Βραζιλία-Τι αποφάσισε το Δ.Σ.της εταιρείας
Στον πάγκο της Ομόνοιας Αραδίππου ο Μαρίνος Σατσιάς
Στα γαλαζοκίτρινα για δύο χρόνια ο Július Szöke-Η ανακοίνωση της ΑΕΛ
Αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας του Πανίκου Κρυστάλλη ο Δήμος Λεμεσού-Εκφράζει βαθιά θλίψη