Έθεσε προϋπόθεση για να παραμείνει στην ΑΕΛ ο Κέρκεζ

Για το σημαντικό παιχνίδι που έχει η ομάδα του κόντρα στον Εθνικό, μίλησε ο Ντούσαν Κέρκεζ, στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου.

Ο Βόσνιος κόουτς αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ έθεσε μια προϋπόθεση για να παραμείνει στην ομάδα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «αν μείνω, θέλω να έχουμε ψηλούς στόχους, όχι απλά να μείνω»..

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις:

«Αύριο έχουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να κερδίσουμε για να μπούμε εξάδα. Φέτος είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα από τότε που ήρθα στην Κύπρο. Ο Εθνικός έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και σεβόμαστε τον Εθνικό. Πιστεύω στους παίκτες μου και θα δώσουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Δεν πρέπει να κάνω κάποιο ξεχωριστό κάλεσμα στον κόσμο μας. Ξέρουν πόσο τους χρειαζόμαστε και είναι σημαντικό να έρθουν. Ξέρουμε ότι είναι εκτός Γκοντάλ και Γκαστανιάγα και ο Αβραάμ λόγω καρτών. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι».

«Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει τόση σημασία το σύστημα και η τακτική. Σημασία έχει οι παίκτες να παίξουν με την ψυχή τους και να το πιστέψουν. Σίγουρα είναι καλύτερα ο Μεντόγεβιτς να έπαιζε στο κέντρο αλλά οι παίκτες πρέπει να προσαρμόζονται».

«Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό το παιχνίδι. Τα ημιτελικά με τον Απόλλωνα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Σίγουρα θα ήταν πιο λογικά αν παίζαμε 22 και 29/4. Δεν υπήρχε νόημα να γίνει τώρα το πρώτο παιχνίδι αλλά δεχόμαστε την απόφαση της ΚΟΠ».

«Από όλους τους παίκτες περιμένω περισσότερα. Ακόμα και από τους παίκτες που παίζουν καλά. Ο Αντάμοβιτς, ο Γκαζαριάν και ο Τόρες που αναφέρατε, περιμένουν και οι ίδιοι περισσότερο από τον εαυτό τους αλλά και εγώ. Αλλά για κάθε παίκτη υπάρχουν προβλήματα, τα καταλαβαίνω και θέλω να τους δώσω χρόνο γιατί μπορούν να βοηθήσουν και να γίνουν καλές... μεταγραφές. Μέχρι το καλοκαίρι θα δείξουν την ποιότητά τους».

«Το πιο σημαντικό είναι το ματς με την Άχνα. Όπως είπα ξανά δεν με ανησυχεί, δεν με αγχώνει το μέλλον μου. Αυτό που έχω σαν στόχο είναι να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα με την ομάδα. Αν μείνω, θέλω να έχουμε ψηλούς στόχους, όχι απλά να μείνω. Αλλά ακόμα και να φύγω, είμαι τόσα χρόνια σε αυτή την ομάδα που πάντα θα θέλω να έχω φίλους εδώ και έχω αρκετούς φίλους εδώ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια