H άποψη του Αντωνίου για τις αλλαγές Ουζουνίδη και την απώλεια Σόουζα

Στο επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στο Ράδιο Πρώτο.

Ο Τάκης Αντωνίου τόνισε πως αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει θα βρει τον τρόπο να λειτουργήσει σωστά, ενώ αν χάσει θα είναι δύσκολο να προλάβει το ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Πιστεύω ότι ενθαρρυντικό είναι να δοκιμάζει κάποια πράγματα ο Ουζουνιδης. Παράδειγμα η μεταφορά του Μιχαΐλοβιτς, στο κέντρο δεν έγινε τυχαία. Διαπιστώνει ο προπονητής ότι δεν υπάρχει σβελτάδα στο κέντρο. Επίσης η μεταφορά του Τάμαρι από τα πλάγια στο κεντρικό διάδρομο. Πιστεύω ότι ψάχνοντας το θα βρει τις λύσεις. Αυτό μπορεί να αλλάξει αν η ομάδα γίνει λειτουργική. Στην ομάδα αυτό που παρουσιάζεται είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά η ομάδα. Επομένως οι παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πιστεύω στον Ουζουνίδη», ανέφερε ο Τάκης Αντωνίου σχετικά με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον αγώνα με τη Βασιλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ομάδα που χρυσοπληρώνει για Σόουζα και η… παράταση που δίνει ο κορωνοϊός

«Είναι απώλεια ο Σόουζα αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που τα έδινε όλα. Μπορούσε να βοηθήσει σε όλους τους τομείς. Θα είναι απώλεια, αλλά έχει παίκτες ο ΑΠΟΕΛ να καλύψει το κενό», πρόσθεσε για τη μεταγραφή του Λούκα Σόουζα, ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων.

«Είναι κομβικό το ντέρμπι με την Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι πιο λειτουργική ομάδα, ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού καλά. Σε αυτούς τους τομείς είναι ίσως η καλύτερή ομάδα. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την πλάτη στον τοίχο, σε συνδυασμό με το ότι θα είναι έδρα του ΑΠΟΕΛ, θα δημιουργήσει θετική ψυχολογία. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι αυτή η πίεση θα είναι θετική. Η πίεση σε οδηγεί είτε σε αρνητικά, είτε θετικά. Δεν έχει βρει τρόπο ο ΑΠΟΕΛ να γίνει αποδοτικό. Έδειξε αδυναμίες η ομάδα, αλλά αν θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει η ομάδα να αλλάξει. Να παίξει το ποδόσφαιρο με βάση την ποιότητα των παικτών. Να μην μειώνουμε τους παίκτες. Αν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα πιστεύω ότι την κατάλληλη στιγμή θα βρει τον τρόπο να λειτουργήσει σωστά. Αν χάσει ο ΑΠΟΕΛ θα μείνει πίσω και θα είναι δύσκολο να προλάβει», κατέληξε ο Τάκης Αντωνίου για το επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων της Δευτέρας (3/2).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ του πρωταθλήματος

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου