H άποψη του Αντωνίου για τις αλλαγές Ουζουνίδη και την απώλεια Σόουζα

Στο επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στο Ράδιο Πρώτο.

Ο Τάκης Αντωνίου τόνισε πως αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει θα βρει τον τρόπο να λειτουργήσει σωστά, ενώ αν χάσει θα είναι δύσκολο να προλάβει το ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Πιστεύω ότι ενθαρρυντικό είναι να δοκιμάζει κάποια πράγματα ο Ουζουνιδης. Παράδειγμα η μεταφορά του Μιχαΐλοβιτς, στο κέντρο δεν έγινε τυχαία. Διαπιστώνει ο προπονητής ότι δεν υπάρχει σβελτάδα στο κέντρο. Επίσης η μεταφορά του Τάμαρι από τα πλάγια στο κεντρικό διάδρομο. Πιστεύω ότι ψάχνοντας το θα βρει τις λύσεις. Αυτό μπορεί να αλλάξει αν η ομάδα γίνει λειτουργική. Στην ομάδα αυτό που παρουσιάζεται είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά η ομάδα. Επομένως οι παίκτες δεν μπορούν να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πιστεύω στον Ουζουνίδη», ανέφερε ο Τάκης Αντωνίου σχετικά με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον αγώνα με τη Βασιλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ομάδα που χρυσοπληρώνει για Σόουζα και η… παράταση που δίνει ο κορωνοϊός

«Είναι απώλεια ο Σόουζα αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που τα έδινε όλα. Μπορούσε να βοηθήσει σε όλους τους τομείς. Θα είναι απώλεια, αλλά έχει παίκτες ο ΑΠΟΕΛ να καλύψει το κενό», πρόσθεσε για τη μεταγραφή του Λούκα Σόουζα, ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων.

«Είναι κομβικό το ντέρμπι με την Ομόνοια. Η Ομόνοια είναι πιο λειτουργική ομάδα, ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού καλά. Σε αυτούς τους τομείς είναι ίσως η καλύτερή ομάδα. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την πλάτη στον τοίχο, σε συνδυασμό με το ότι θα είναι έδρα του ΑΠΟΕΛ, θα δημιουργήσει θετική ψυχολογία. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι αυτή η πίεση θα είναι θετική. Η πίεση σε οδηγεί είτε σε αρνητικά, είτε θετικά. Δεν έχει βρει τρόπο ο ΑΠΟΕΛ να γίνει αποδοτικό. Έδειξε αδυναμίες η ομάδα, αλλά αν θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει η ομάδα να αλλάξει. Να παίξει το ποδόσφαιρο με βάση την ποιότητα των παικτών. Να μην μειώνουμε τους παίκτες. Αν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα πιστεύω ότι την κατάλληλη στιγμή θα βρει τον τρόπο να λειτουργήσει σωστά. Αν χάσει ο ΑΠΟΕΛ θα μείνει πίσω και θα είναι δύσκολο να προλάβει», κατέληξε ο Τάκης Αντωνίου για το επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων της Δευτέρας (3/2).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ του πρωταθλήματος

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ