Ενός καλού μύρια έπονται στην ΑΕΚ

Μια ΑΕΚ βγαλμένη απ’ τα παλιά, μπήκε με αέρα μεγάλης ομάδας στο Παπαδόπουλος, πήρε μια τεράστια και άξια νίκη. Το συγκρότημα του Νταβίδ Κανέδα, με μπροστάρη τον Ιβάν Τρισκόφσκι, ισοπέδωσε το κάστρο της Ανόρθωσης, βάζοντας ξανά φωτιά στα ψηλά της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι, ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές του Κανέδα, μπήκαν στην αναμέτρηση με γυαλισμένο μάτι, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει τη φετινή χρονιά η ΑΕΚ. Ο Τρισκόφσκι, με ένα πανέμορφο σε δημιουργία τέρμα, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δυο συλλήψεις μετά το Ανόρθωση-ΑΕΚ
 
Εκεί που όλοι περίμεναν την Ανόρθωση, να ξεκινήσει να ανεβάζει στροφές, ποτέ δεν έγινε. Λεπτό με το λεπτό, η ΑΕΚ έμοιαζε όλο και καλύτερη, όλο και πιο επικίνδυνη. Ο Τρσκόφσκι, έδωσε αέρα δυο τερμάτων για την ομάδα του με το καλημέρα της επανάληψης και εκεί τελείωσαν όλα.

Η ΑΕΚ, είχε το κάτι διαφορετικό στη χθεσινή αναμέτρηση, είχε αυτό που της έλειπε από την αρχή της χρονιάς, διάρκεια στο παιχνίδι της. Αμύνθηκαν πολύ σωστά σε όλες τις περιπτώσεις και άφησαν ολόκληρο το επιθετικό κομμάτι στους ώμους του μεγάλου τους αρχηγού. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι, όπως ανέφερε και ο ίδιος, είναι μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ. Με άλλα δυο τέρματα και μια φοβερή παρουσία, έσπρωξε την ομάδα του σε μια τεράστια επιτυχία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία της Ανόρθωσης και το δίμπαλο του Τρίσκο

Πολύ σημαντική, θεωρείται και η παρουσία του Νταβίδ Κανέδα. Ο Ισπανός τεχνικός, συνδύασε το ντεμπούτο του με μια μεγάλη-ιστορική νίκη με παλικαρίσια εμφάνιση. Μια νίκη, που δίνει αέρα στην ομάδα της ΑΕΚ ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Θετικό το πρώτο δείγμα του Ισπανού, που έκανε τα αναμενόμενα στην ομάδα της Λάρνακας. Στοίχημα για τον ίδιο, η ομάδα του να δείξει συνέχεια και συνέπεια στις αναμετρήσεις της, ούτως ώστε να σώσει ό,τι σώζεται μέχρι και το τέλος της χρονιάς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν