Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κατακεραυνώνει ΚΟΠ, ΚΟΑ η Συμμαχία Πολιτών και ζητά παραίτηση του Μιχαηλίδη

  02/03/2020 11:28
Κατακεραυνώνει ΚΟΠ, ΚΟΑ η Συμμαχία Πολιτών και ζητά παραίτηση του Μιχαηλίδη

Κατακεραυνώνει ΚΟΠ, ΚΟΑ η Συμμαχία Πολιτών και ζητά παραίτηση του Μιχαηλίδη

  02/03/2020 11:28

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Κινήματος Συμμαχίας Πολιτών, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, μετά και την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για δώσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ενόπλων στον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Στην ανακοίνωσή του το πολιτικό κόμμα, ζητά όπως τηρηθεί ο Κώδικας Χρηστής Διοίκησης του ΚΟΑ αλλά και κάθε άλλη έννοια δικαίου και χρήστης διοίκησης, ζητώντας έτσι την παραίτηση του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σηκώνει μανίκια και επιστρέφει στους πάγκους ο Μιχαηλίδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών:

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠ για αμισθί διορισμό-πρόσληψη του Προέδρου του ΚΟΑ, στη θέση ομοσπονδιακού προπονητή ποδοσφαίρου γεννά ερωτήματα, συνοδευόμενα – από την πλέον όχι και μεγάλη – έκπληξη για τα τεκταινόμενα στον κυπριακό αθλητισμό.

Θέτουμε ευθέως τα εξής ερωτήματα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον αρχηγό του κυβερνώντος κόμματος, στέλεχος του οποίου είναι ο κ. Μιχαηλίδης:

1) Πως μπορεί κάποιος πολιτικά διορισμένος, ως επικεφαλής μάλιστα, για την εποπτεία και ανάπτυξη του αθλητισμού να είναι ταυτόχρονα και συνεργάτης/εργοδοτούμενος αυτών που οφείλει να ελέγχει;

2) Πως είναι δυνατό η Πολιτεία και οι Αθλητικές Αρχές να καθαρίσουν τον “στάβλο του Αυγεία” (κατά τον ίδιο τον Πρόεδρο) όταν αποδέχονται τέτοια διαπλοκή στο ποδόσφαιρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απειλεί με οικονομικές κυρώσεις στους ποδοσφαιριστές ο Φανιέρος

Είναι ξεκάθαρο, από τον ίδιο τον Κώδικα Χρηστής Διοίκησης του ΚΟΑ αλλά και κάθε άλλη έννοια δικαίου και χρήστης διοίκησης, ότι σε περίπτωση που ο πρόεδρος του ΚΟΑ αποδεχθεί αυτό τον διορισμό θα πρέπει είτε να παραιτηθεί ή να παυθεί από τη θέση που κατέχει σήμερα. Η δε κίνηση της ΚΟΠ να προτείνει μια τέτοια συνεργασία θα πρέπει να προβληματίσει την πολιτεία και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως προς ποια συνεργασία πραγματικά ψάχνει η ΚΟΠ με την πολιτεία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας