Ο αντι-Σόουζα, ο τεχνίτης Γένσεν και αυτό που έλειψε στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ

Θετική ήταν η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι αιωνίων, κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες και οι γαλαζοκίτρινοι μπαίνουν στα πλέι οφ από την τρίτη θέση.

Στα θετικά μετά από το ντέρμπι ήταν η πολύ καλή λειτουργία της ομάδας στον χώρο του κέντρου, καθώς οι Γένσεν, Άλεφ και Μιχαΐλοβιτς είχαν αρκετά καλή απόδοση.

Είναι γεγονός, πως η απόδοση που είχε ο Άλεφ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν δεν είναι αυτή που μας είχε συνηθίσει στην παρουσία του στον Απόλλωνα, όμως φαίνεται πως η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Αρχάγγελο έχει δώσει άλλο αέρα στον Βραζιλιάνο άσο.
 
Μπορεί ο Άλεφ να μην είναι Σόουζα, καθώς έχει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του, ωστόσο με τη φυγή του 29χρονου για την Κίνα, αναμένεται να αποτελέσει βασικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτές που άρεσαν, οι εκπλήξεις και η αμφίρροπη μάχη του πρωταθλήματος

Από εκεί και πέρα, ο Μάικ Γένσεν μπορεί να ήρθε στον ΑΠΟΕΛ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που μας πέρασε, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι τεχνίτης ποδοσφαιριστής και διαθέτει στοιχεία που μπορούν να συνδυαστούν στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Ελλαδίτης τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων.

Επιπρόσθετα, για άλλο ένα αγώνα ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, κλήθηκε να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή και ήταν και αυτός με τη σειρά του στους διακριθέντες, στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας (2/3). Ο 28χρονος είναι πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής και ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων δείχνει να τον προορίζει ως τον αντικαταστάτη του Σόουζα. 

Χωρίς αμφιβολίας, η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ομόνοια θύμισε τις εμφανίσεις των γαλαζοκιτρίνων, που έχουν λείψει τη φετινή χρονιά, καθώς είδαμε αρκετά τρεξίματα, αυτοματισμούς και ταχύτητα στο παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το δέλεαρ του συμβολαίου του ακούραστου Σόουζα και το κενό που αφήνει

Δειτε Επισης

Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν