Η αυτοπεποίθηση του Μπεργκ και... η μπάλα στα πόδια της Μίντιλαντ για Ακιντόλα

Ενθουσιασμός επικρατεί στο Ηλίας Πούλλος, καθώς μετά την ολοκλήρωση της πρώτη φάσης του πρωταθλήματος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Ομόνοια, με 43 βαθμούς.

Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ανήκει πλέον στο παρελθόν και άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου (7/3) με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο, ωστόσο στα αξιοσημείωτα από το ντέρμπι αιωνίων είναι η εξαιρετική εμφάνιση του Νταβίντ Ακιντόλα.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ ξεχώρισε για άλλο ένα ματς, ήταν αρκετά κινητικός, δραστήριος και κατάφερε να αναστατώσει την άμυνα του ΑΠΟΕΛ με τις ενέργειές του.

Αν και κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές και 295 αγωνιστικά λεπτά με το τριφύλλι στο στήθος μέχρι στιγμής, ο Ακιντόλα πρόλαβε να αποδείξει πως είναι εκρηκτικός ποδοσφαιριστής και με καλή τεχνική κατάρτιση.

Ο 24χρονος εξτρέμ, ήρθε στο νησί μας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που μας πέρασε και με τη μέχρι τώρα παρουσία του, φαίνεται ότι η Ομόνοια πέτυχε μία αρκετά ποιοτική προσθήκη στα φτερά της επίθεσης.

Τα πρώτα δείγματα από τον Νιγηριανό άσο των πρασίνων είναι άκρως ενθαρρυντικά και φαίνεται πως θα έχουν διάρκεια, αφού ο ίδιος φαίνεται να εγκλιματίστηκε πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα που βρήκε μπροστά του.
 
«Πρόσφατα είχα ακούσει αρκετά για αυτήν την ομάδα. Γνώριζα τον προπονητή από προηγουμένως γιατί βρισκόταν και αυτός στη Νορβηγία, έτσι αυτό μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να έρθω εδώ και ανυπομονώ πολύ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ακιντόλα στην Ομόνοια, ο οποίος τόνισε πως γνώριζε τον Μπεργκ και αυτό ήταν κάτι που του έδωσε αυτοπεποίθηση. 
 
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Ντάβιντ Ακιντόλα είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής για τα κυπριακά γήπεδα, αφού χωρίς αμφιβολία αρκετές ομάδες, κυρίως μεγάλες, θα ήθελαν να εντάξουν ένα παρόμοιο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.
 
Ο 24χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας με τη μορφή δανεισμού από τη Μίντιλαντ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο... η μπάλα βρίσκεται στα πόδια της ομάδας της Δανίας, αφού έχει το πρώτο λόγο. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική