Ξέσπασε ο Κέρκεζ: Με θυμώνει, είναι δικό μου πρόβλημα αν δεν ακολουθούν

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του από την Ομόνοια με 3-0 ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. 
 
Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για μερικούς ποδοσφαιριστές που δεν ακολούθησαν το πλάνο της ομάδας, καθώς και πως το σημερινό παιχνίδι, είναι ένα γερό χασρούκι για τους ποδοσφαιριστές του. 
 
Το αρχικό σχόλιο του Βόσνιου τεχνικού των γαλαζοκιτρίνων, ήταν, «Συγχαρητήρια στον κ. Μπεργκ και την ομάδα του, το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Ό,τι χρειάστηκε να πω το είπα στους ποδοσφαιριστές μου. Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα το έχουμε κάνει όλοι μαζί και αυτό με θυμώνει είναι όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ακολουθούν την τακτική που έχουμε από την αρχή. Όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα όπως την Ομόνοια, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Η ευθύνη βαραίνει και μένα. Είναι ένα γερό χαστούκι για τους ποδοσφαιριστές μου και να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι δεν κάναμε κάτι με το να μπούμε στην εξάδα. Με στεναχωρεί να υπάρχουν 5 χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας και χίλιοι δικοί μας. Μαθαίνουμε. Είναι ένα καλό χαστούκι για εμάς και τους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ μαζί μας».

Κλείνοντας ο κόουτς της ΑΕΛ, ανέφερε, «Είναι δικό μου το πρόβλημα, που οι ποδοσφαιριστές δεν ακολουθούν την τακτική και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Δεν αλλάζουμε εύκολα τους στόχους μας και νομίζω μέχρι να τελειώσει η σεζόν, θα δούμε αρκετές εκπλήξεις».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»