Ανάσανε στον πυθμένα η Δόξα με Γιούτριτς και Παπαφώτη

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα με 2-0 απέναντι στην Πάφο σε παιχνίδι που έριξε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.
 
Το τεράστιο τρίποντο για την ομάδα του Σακκά, ήρθε με τα τέρματα των Γιούτριτς και Παπαφώτη, που κρατούν ζωντανή τη Δόξα, στη μάχη που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. 
 
Με τη σημερινή νίκη της η ομάδα της Κατωκοπιάς, μείωσε στον -7 την απόστασή της από τον Εθνικό Άχνας και στο -9 από την Ένωση. 
 
Α’ ημίχρονο
 
Πολύ φτωχό το πρώτο ημίχρονο, αφού σύμφωνα με τα όσα έδειξαν και οι αριθμοί, υπήρξε μόνο μια τελική φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 2’, ο Μπεσάρα, εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Γκρεμπσλ. Στο 34’, ο Βαλακάρι, βρήκε τον χώρο και τον χρόνο, κάνοντας το σουτ, με τον τερματοφύλακα της Δόξας, να του λέει και πάλι όχι.
 
Β’ ημίχρονο
 
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 48’ της αναμέτρησης, η Δόξα, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Παπαφώτης, με συστημένη εκτέλεση κόρνερ, βρήκε τον Γιούτριτς, όπου με δυνατή κεφαλιά, νίκησε τον Ρούτκο, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η Πάφος, προσπάθησε να αντιδράσει με τον Σιρόκ, να κάνει το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να απομακρύνεται σε κόρνερ στο 58’ από τον Γκρέμπσλ. Στο 66, ο Καλό, βρήκε τον χώρο μετά από μια όμορφη προσποίηση κάνοντας το σουτ αλλά ο Ρούντκο, αποσόβησε τον κίνδυνο με μια εκπληκτική απόκρουση. Η ομάδα της Δόξας κατάφερε να πάρει αέρα δυο τερμάτων στο 73΄. Μετά από μια οργανωμένη επίθεση της ομάδας του Σακκά και μελέ μέσα στην περιοχή, ο Παπαφώτης με κοντινή προβολή, έκανε το 2-0.
 
Ενδεκάδες:
 
Δόξα: Γκρεμσλ, Ίταλο (Ζορζίνιο 61’), Παπαφώτης (Μπραμπίγια 88’), Λουίς Κάρλος (Μπόλιεβιτς 83’), Γιούτριτς, Ασαμόα, Ολιβέιρα, Τραιτσέφσκι, Νελσίνιο, Μιντίκκης, Χριστοφή
 
Πάφος: Ρούντκο, Αντωνίου, Λαφράνς, Σιρόκ, Φιλιώτης, Φόλπρεχτ, Πάντσεον (Γκαμπράλ 67’), Μπεσάρα, Βαλακάρι, Βα, Μπεριγκό (Ράκελς 40')
 
Σκόρερς: Γιούτριτς 48’, Παπαφώτης 73’ /-
 
Κίτρινες:  Ασαμόα /-
 
Κόκκινες: -/-
 
Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου