Ο ξεχασμένος Μακρής και το πρόβλημα που πονά τον ΑΠΟΕΛ

Στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ με 40 βαθμούς, ο οποίος για να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή καλείται να ανατρέψει τη διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή, προσπερνώντας Ομόνοια και Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρήκαν από τώρα τον... αντικαταστάτη του Ζαχίντ για του χρόνου

Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη, αδυνατεί να σκοράρει με ευκολία και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ανασταλτικά, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός πως για τέσσερα συναπτά παιχνίδια δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Επιπρόσθετα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Εβρίτης τεχνικός, επιχείρησε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις, όπως για παράδειγμα η μετακίνηση του Μιχαΐλοβιτς στο κέντρο, τον Ντε Βινσέντι σε ρόλο στράικερ και η μη χρησιμοποίηση καθαρόαιμου επιθετικού στην αρχική ενδεκάδα.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, για δεύτερο σερί ματς άφησε εκτός Χαλένιους και Πάβλοβιτς, ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως στο υφιστάμενο ρόστερ της ομάδας υπάρχει και η… ξεχασμένη επιλογή του τρίτου επιθετικού που ακούει στο όνομα Ανδρέας Μακρής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ξεκάθαρη απάντηση Πετρίδη για το φημολογούμενο ενδιαφέρον Αποστολάκη
 
Ο Κύπριος διεθνής δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής αγωνιστικά λεπτά στα ποδιά του, με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον γαλαζοκίτρινο πάγκο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν συμβεί στα επερχόμενα παιχνίδια.

Λύσεις στην αιχμή του δόρατος, αλλά και στο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ στο σκοράρισμα, χωρίς αμφιοβλία, μπορεί να δώσει ο Μακρής, αφού πέρυσι κατέγραψε μια πολύ καλή σεζόν στην παρουσία του στην ΑΕΛ.

Μέχρι σήμερα, Πάβλοβιτς και Χαλένιους σκόραραν 11 τέρματα μαζί, από τα 36 που σκόραραν οι γαλαζοκίτρινοι στη φετινή χρονιά. Έτσι, συνοψίζοντας, ο απολογισμός της επιθετικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής, αναντίρρητα, αποδεικνύει το πρόβλημα που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα την ομάδα στο σκοράρισμα.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενημερώνει ο ΑΠΟΕΛ για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την Ανόρθωση

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου