Ζητούν τη μετάδοση αγώνων σε ανοικτή ζώνη μετά την απόφαση για κεκλεισμένων

Τη δική του θέση μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη λήψη αποφάσεων του υπουργικού για τον κορωνοϊό με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, πήρε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θύμα του κορωνοϊού (και) το κυπριακό ποδόσφαιρο

Για το τηλεοπτικό θέμα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ανέφερε «οι αγώνες να βγουν σε ανοικτή ζώνη, λόγω του ότι ο κόσμος θα μαζευτεί στα υποστατικά που υπάρχουν τα συνδρομητικά. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Νομίζω πρέπει να γίνει μια διευθέτηση και μπορεί να γίνει».

«Υπήρξε μια σύγχυση. Συγκαλέσαμε μία έκτακτη σύσκεψη το μεσημέρι στον ΚΟΑ και είχαμε εκεί το τμήμα των αθλητικών χώρων, όλους τους υπευθύνους σε όλη την Κύπρο. Κάναμε μία μεγάλη σύσκεψη μαζί με τη γενική διευθύντρια και άλλα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ και κάναμε και δηλώσεις μετά το τέλος της σύσκεψης. Εμείς δεν καλέσαμε κανένα κανάλι, καλή τους ώρα ήρθαν για να την καλύψουν. Δεν κάναμε σκοπίμως δηλώσεις. Επειδή ήταν το θέμα σοβαρό και ήταν σε εξέλιξη η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου δεν μπορούσαμε εμείς να προκαταλάβουμε τις όποιες αποφάσεις. Δεν ήμασταν εμείς αρμόδιοι για να αποφασίσουμε αυτό το πράγμα. Είχαμε συνηθίσει τους προπονητές της κερκίδας, τώρα είναι και οι πρόεδροι της διπλανής πόρτας (γέλια). Από το βράδυ είχα επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας και με ενημέρωνε κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου. Είχα ενημέρωση και ήξερα πως πηγαίναμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως δεν μπορούσα εγώ να πω ότι πάμε για κεκλεισμένων των θυρών. Πάρθηκε η απόφαση μετά από εισήγηση του Υπουργού Υγείας. Κάποιοι συνάδελφοι σας μίλησαν για έλλειψη συντονισμού. Καλή τους ώρα. Εγώ δεν ήθελα να προκαταλάβω την απόφαση του Υπουργικού. Εγώ αυτό που δήλωσα είναι ότι δεν κάναμε εμείς μια τέτοια εισήγηση για κεκλεισμένων των θυρών».», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ.
 
 
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προσωρινής αναβολής του πρωταθλήματος είπε «αν ήμουν προπονητής των ομάδων που προπορεύονται δεν θα ήθελα με τίποτα να σταματήσει το πρωτάθλημα και αν αρχίσει εάν μηνά. Είναι η υγεία και το ποδόσφαιρο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού