Η περιγραφή του Σάλαϊ για τον ανατριχιαστικό τραυματισμό και η αποθεραπεία

Χωρίς ν' αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ο Ατίλα Σάλαϊ συνεχίζει τις προπονήσεις με τον Απόλλωνα, παρά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. 
 
Ο Ούγγρος αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «csakfoci.hu», για τον τραυματισμό του ποδιού του, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής του ομάδας. 
 
«Δεν θυμάμαι ακριβώς την κατάσταση με τον τραυματισμό μου, ήταν κοντά στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν ήταν καθόλου επίτηδες ή με κακεντρέχεια, ήταν μια άτυχη στιγμή σε μια άτυχη κατάσταση. Το δέρμα του ποδιού μου έφυγε, ωστόσο για καλή μου τύχη και δόξα τον Θεό δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Μετά το ματς, ο γιατρός με έραψε πέντε φορές και το πόδι μου επουλώνεται πολύ καλά. Προπονήθηκα κανονικά, είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι 100% έτοιμος απέναντι στην Ομόνοια. Τα παπούτσια μου έχουν λίγη ζημιά, ωστόσο ελπίζω ότι θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στα επόμενα ματς», ανέφερε αρχικά για τον τραυματισμό του ο Σάλαϊ.
 
Έπειτα, αναφέρθηκε σε πιθανή κλήση για την Εθνική Ουγγαρίας λέγοντας ότι «φυσικά η σκέψη για την Εθνική Ουγγαρίας και την κλήση έρχεται στο μυαλό μου. Θέλω να γίνω ενεργό μέλος της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να παίξω αρκετά παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο. Νιώθω πολύ καλά, ελπίζω ότι θα μπορώ να παίξω στην Εθνική ομάδα για να κάνουμε νίκες στα προκριματικά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις
Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία
«Οι παίκτες είχαν σαφής τρόπο εξουδετέρωσης του Άρη, παίκτης του αγώνα ο Σαρφό»