Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αναπροσαρμογή δεδομένων, δουλειά και μελέτη για να παρουσιαστεί σαν πρωταθλητής

  14/03/2020 11:03
Αναπροσαρμογή δεδομένων, δουλειά και μελέτη για να παρουσιαστεί σαν πρωταθλητής

Αναπροσαρμογή δεδομένων, δουλειά και μελέτη για να παρουσιαστεί σαν πρωταθλητής

  14/03/2020 11:03

Νέα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ, μετά και τις χθεσινές εξελίξεις που έφεραν αναστολή των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, λόγω του κορωνοϊού. Με την επιστροφή στη σέντρα να μην γνωρίζουμε πότε είναι, όλες οι ομάδες, είναι αναγκασμένες να συμμορφωθούν για το κοινό καλό.

Όπως και να το κάνεις, αγωνιστικά οι γαλαζοκίτρινοι όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, θα έχουν μπροστά τους με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ένα δύσκολο διάστημα. Οι αγωνιστική απραξία, χαλά τον αγωνιστικό ρυθμό που έχουν χτίσει οι ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα δίνει ανάσες σε άλλους που το είχαν ανάγκη εδώ και αρκετό καιρό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Αφηνιασμένος ο Βάντερ, συνεχίζει να τρελαίνει τους Άραβες

Με μοναδικό γνώμονα την αγωνιστική κατάσταση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα πρέπει να καταστρώσει το δικό του πλάνο, ούτως ώστε να με την επιστροφή στην ενεργό δράση, η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη τόσο αγωνιστικά, τόσο και ψυχολογικά. Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν είναι υπέρ των γαλαοζκιτρίνων και αυτό δυσχεραίνει την φετινή προσπάθεια.

Είναι αρκετά δύσκολο, όπως και για όλες τις ομάδες, να λειτουργήσουν κάτω από αυτά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά μπροστά στο κοινό καλό, δεν μπορεί να σταθεί κάτι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφθασε Κύπρο και μετά έμαθε για την αναβολή ο Αυστριακός διαιτητής

Όπως και να έχει ο ΑΠΟΕΛ, καλείται για άλλη μια φορά και εάν όλα πάνε καλά, να επιστρέψει στα γήπεδα και να εμφανιστεί σαν πρωταθλητής για την υλοποίηση των φετινών στόχων του. 

Πριν απ’ όλα αυτά, το δημόσιο συμφέρων και η καταπολέμηση του κορωνοϊού, πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα όλων μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας