Η θέση του ΑΠΟΕΛ για πιθανή αναβολή της αγωνιστικής

Προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ αποτελεί η υγεία όλων όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πτεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου της Λευκωσίας τόνισε πως στον ΑΠΟΕΛ θα ακολουθήσουν τις υποδείξεις των αρμοδίων. 

Για τα κρούσματα κορωνοϊού που επηρεάζουν και το ποδόσφαιρο ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε «δεν υπάρχει κανένας σε ολόκληρο τον πλανήτη που να μην συζητά αυτό το θέμα και να μην έχει ως προτεραιότητα αυτό το θέμα. Αν δεν έχουμε ως προτεραιότητα την οικογένεια και τα παιδιά μας τι θα έχουμε; Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συζητείται αυτό το θέμα και να ακολουθούμε τις οδηγίες που έρχονται από την Κυβέρνηση της κάθε χώρας. Είναι και κάπως μη σοβαρό να εκφράζουμε άποψη για το οτιδήποτε από την στιγμή που δεν έχουμε πλήρης εικόνα. Εικόνα έχουν οι αρμόδιοι φορείς. Μπορεί να μιλήσουμε εμείς στο ραδιόφωνο και μετά από πέντε λεπτά οι εξελίξεις να μας προλάβουν».

«Δεν έχει προκύψει για κάποιο μέλος της οικογένειας ποδοσφαιριστή μας να έχει τον ιό. Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς είναι κάτι που πιθανόν να συμβεί με μαθηματική ακρίβεια. Σημασία έχει να γνωρίζουμε τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε. Αντιλαμβάνομαι και την απαίτηση οργανωμένων συνόλων για αναβολή της αγωνιστικής, αλλά πρέπει να περιμένουμε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, για το πώς το βιώνουν οι ποδοσφαιριστές.

«Εμείς ως ομάδα, γιατί δεν ξέρω τι γνώμη έχει ο σύνδεσμος προπονητή και ποδοσφαιριστών, δεν έχουμε την εικόνα του τι συμβαίνει στην Κύπρο. Γι’ αυτό είπα και προηγουμένως ότι ακολουθούμε τις υποδείξεις των αρμοδίων. Ασυζητητί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Είναι ξεκάθαρο αυτό και αν δεν ήταν σημαίνει έχουμε χάσει το παιχνίδι», κατέληξε για το ποια είναι η θέση του ΑΠΟΕΛ, σε πιθανή αναβολή της αγωνιστικής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία