Ζαχίντ: Στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ και να αγωνιστώ

Στο μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τον Παναθηναϊκό κλήθηκε να αναφερθεί ο Γκάϊας Ζαχίντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην οπαδική ιστοσελίδα του τριφυλλιού, trifilara.gr.

«Για την ώρα αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω στο ΑΠΟΕΛ και να αγωνιστώ για το ΑΠΟΕΛ. Θα πάω εκεί τον Ιούλιο και δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί μελλοντικά. Στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα μπορεί να συμβούν και άλλα όχι, όμως στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω στο ΑΠΟΕΛ, να αρχίσω προετοιμασία και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά», ανέφερε για το μέλλον του στους γαλαζοκιτρίνους. 

«Νομίζω ότι η αποχώρηση του είναι κάτι το λυπηρό. Είναι ένας προπονητής που έδωσε πολλά στην ομάδα του και τους παίκτες του, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Είναι λυπηρό που φεύγει με αυτόν τον τρόπο, γιατί έχει κάνει πολλά για την ομάδα. Ξέρω πως ήμουν στον Παναθηναϊκό μόλις για ένα χρόνο, όμως γνωρίζω τη συνεισφορά του στο κλαμπ και το πόσο βοήθησε στη βελτίωση της ομάδας. Αν έμενε, η ομάδα θα συνέχιζε τη βελτίωση της και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι πραγματικά καλύτερος στα επόμενα χρόνια. Είναι κάτι που πιστεύω πως ο Γιώργος Δώνης μπορεί να πετύχει, γιατί υπήρχαν οι δυνατότητες για μεγαλύτερη ποδοσφαιρική πρόοδο στα επόμενα χρόνια. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, όμως κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να φύγει με αυτόν τον τρόπο από την ομάδα», ανέφερε ο Νορβηγός άσος για την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη που προέκυψε στον Παναθηναϊκό.

Για το αν έγινε κάποια κίνηση από τον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρηθεί στο ρόστερ και τη νέα σεζόν είπε «όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, είχα πει ότι είναι όμορφο να είσαι σε μια μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία. Ερχόμουν σε μια καλή ομάδα και δεν είναι ένας σύλλογος που δεν θα ήθελα να μείνω. Δεν θα έλεγα ποτέ ότι δεν θέλω να μείνω. Ένας ακόμα λόγος που ήρθα στην ομάδα ήταν και ο προπονητής και αυτό ενδεχομένως να έπαιζε ρόλο αν έμπαινα στη διαδικασία να αποφασίσω αν θα έμενα ή όχι. Βέβαια η απόφαση δεν ήταν δική μου, αλλά μεταξύ των συλλόγων. Έπρεπε να συμφωνήσουν σε κάποια πράγματα και ήταν πολύ υψηλή η ρήτρα για την αγορά μου. Δεν ρωτήθηκα και δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν ενεργοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία