Το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, η διορία του ΑΠΟΕΛ και το δυνατό... χαρτί του Τάμαρι

Σε... μίνι σίριαλ του καλοκαιριού τείνει να εξελιχθεί η παραμονή του Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιορδανός εξτρέμ δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τους γαλαζοκίτρινους, ενώ δεσμεύτηκε ότι σήμερα (6/7) θ' ανακοινώσει την απόφασή του στη διοίκηση της ομάδας.

Το γεγονός αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τη δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του (σ.σ. ότι τα νεότερα σχετικά με το μέλλον του θα καθοριστούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες). 

Η περίπτωση του 23χρονου παίκτη δεν φαίνεται ν' απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αφού ομάδες του εξωτερικού έχουν βολιδοσκοπήσει κατά καιρούς τον Τάμαρι, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα με το πιο ζεστό ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση (σ.σ. το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ιορδανός στο πλαίσιο της συνέντευξής του).

Παρόλο που ο Ιορδανός αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ και κατ' επέκταση τον ποδοσφαιριστή με τη ψηλότερη χρηματιστηριακή αξία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού δύσκολα θα μπλοκάρουν τη μεταγραφή σε περίπτωση που οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία.

Καταλυτικό ρόλο στο τελικό ποσό που ενδέχεται να λάβουν οι γαλαζοκίτρινοι σε περίπτωση πώλησής του θα παίξει η χρονική διάρκεια που θ' απομείνει στο συμβόλαιό του. Με τα υφιστάμενα δεδομένα ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2021, γεγονός που προσελκύει ακόμη περισσότερους μνηστήρες. 

Υπενθυμίζεται ότι έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Τάμαρι, ο εξτρέμ του συλλόγου της Λευκωσίας μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Ένα τέτοιο σενάριο απεύχονται άπαντες στον ΑΠΟΕΛ, αφού το οικονομικό όφελος στα ταμεία των γαλαζοκιτρίνων θα είναι μηδαμινό. 

Σε μια περίοδο που τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορονωϊό, ο Ιορδανός έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση ανανέωσης που προβλέπει 250.000 ευρώ ετησίως.

Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που τον... ανακάλυψε και τον έφερε στην Ευρώπη είναι κάτι που ο ίδιος σίγουρα θυμάται και εκτιμά, ωστόσο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς.

Εάν και εφόσον η προοπτική αλλά και το συμβόλαιο που θα προσφερθεί στον Τάμαρι από σύλλογο του εξωτερικού τον ικανοποιούν, θεωρείται πιο πιθανόν να πάρει την απόφαση και ν' αποχωρήσει. 

Όλα αυτά βέβαια, περιστρέφονται γύρω από την οριστική απάντηση που θα δώσει στους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ εντός της ημέρας, με τον Ιορδανό να κρατά αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό χαρτί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ