«Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός θα ήταν εξάδα»

Τις πρώτες του ραδιοφωνικές δηλώσεις ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, παραχώρησε ο Αλέξης Μαυρομμάτης, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM 104.0. για το οικονομικό αλλά και το μεταγραφικό κομμάτι στην ομάδα της Λευκωσίας.

«Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Ολυμπιακού που με έχουν στηρίξει. Ήμουν κοντά στη διοίκηση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Χριστόφορου Τορναρίτη και έτσι αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα ο Κωστάκης Σεραφείμ να ασχοληθεί με το τεχνικό επιτελείο».

Για το οικονομικό κομμάτι ο πρόεδρος των μαυροπρασίνων είπε «Το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όπως όλες οι ομάδες. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμιά οικονομική εκκρεμότητα με κάποιο ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υπάρχει ένας προγραμματισμός στα οικονομικά. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα σπόνσορα στη φανέλα, αλλά θα βρούμε τα κατάλληλα άτομα που θα μας σπονσάρουν.

«Απομένουν πέντε με έξι κινήσεις. Θα ήταν πιο σωστό, να αφήσουμε τον προπονητή μας να δουλέψει βάση των γνωριμιών του να φέρει τους παίκτες και να καταρτίσει το ρόστερ. Συζητούμε με διάφορους παίκτες. Είμαστε σε διάφορες συζητήσεις. Δεν τίθεται θέμα διαβάθμισης, αλλά θα κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι. Αν δεν έρχονταν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, θα ήμασταν στην εξάδα», κατέληξε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τους στόχους της ομάδας της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου