Γέμισαν τα μπλοκάκια Τιμούρ και Σωφρόνη-Οι παίκτες που ξεχώρισαν στο φιλικό

Τα πρώτα τους συμπεράσματα, έβγαλαν Τιμούρ Κετσπάγια και Σωφρόνης Αυγουστή στο χθεσινοβραδινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Αντώνης Παπαδόπουλος ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Οι δύο τεχνικοί μέτρησαν το βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους στη μετά-κορωνοϊού εποχή και εντόπισαν τις αδυναμίες που προκύπτουν, τις οποίες αναμένεται να διορθώσουν μέσα από την προετοιμασία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Πολύ καλές εντυπώσεις, άφησαν οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού, Ντιγκινί και Νταμπό, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι και έβαλαν δύσκολα στην άμυνα της Ανόρθωσης. Μάλιστα, ο Ντιγκινί δοκίμασε σε κάποιες περιπτώσεις να αιφνιδιάσει τον Λόρια με κάποια σουτ, ωστόσο ο Γεωργιανςό τερματοφύλακας της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν σε ετοιμότητα.
 
Εξαιρετική ήταν επίσης και η παρουσία του 21χρονου Πέτρου Ψύχα, ο οποίος έτρεχε ασταμάτητα και προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.
 
Από την Ανόρθωση, ξεχώρισε η παρουσία του Κατσαράβα στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος έχασε μάλιστα και μια εξαιρετική ευκαιρία στην αρχή του αγώνα να πετύχει γκολ με τακουνάκι.
 
Στα θετικά για τον Τιμουρ Κετσπάγια και η εμφάνιση του Καλτσά ιδίως στο β’ μέρος, αφού ήταν ο παίκτης που έκλεψε την μπάλα από τον Ρομπέρζ στο 57’ με τον αμυντικό του Απόλλωνα να τον ανατρέπει εντός περιοχής και να καταλογίζεται πέναλτι για την Ανόρθωση.
Αντίθετα, ο Άντερσον Κορέια, έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής με τη νέα του ομάδα, καθώς η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη.
 
Προβληματική ήταν επίσης και η παρουσία του Ρομπέρζ, ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτι που χάρισε τη νίκη στην Ανόρθωση.
 
Σίγουρα, στα πρώτα φιλικά, δύσκολα μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα όταν ο χρόνος απουσίας από τα γήπεδα είναι τόσο μεγάλος.
 
Οι δύο προπονητές, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στους επόμενους αγώνες, αλλά ταυτόχρονα και στη μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων τους.
 
Για την Ανόρθωση, Ελουντού και Βργκοτς που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού αναμένεται να επιστρέψουν εντός της εβδομάδας.
 
Στον Απόλλωνα αναμένουν την επάνοδο των Χάμπου Κυριάκου και Φλορεντίν Ματέι στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή