Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Όποιος δεν θέλει να έρθει στον Ερμή γούστο του»

  23/07/2020 12:35
«Όποιος δεν θέλει να έρθει στον Ερμή γούστο του»

«Όποιος δεν θέλει να έρθει στον Ερμή γούστο του»

  23/07/2020 12:35
Αυστηρός απέναντι σε κάποιους Κύπριους ποδοσφαιριστές, τους οποίους προσέγγισε ο Ερμής, αλλά αρνήθηκαν να συνεχίσουν στην ομάδα της Αραδίππου, παρουσιάστηκε ο προπονητής των φεροπόδαρων Νίκος Παναγιώτου.
 
Σε δηλώσεις του στο Supersport Fm, o κύριος Παναγιώτου κληθείς να σχολιάσει το κατά πόσον θα υπάρξουν προσθήκες Κύπριων ποδοσφαιριστών, ανέφερε ότι, «με τους Κύπριους έχουμε πρόβλημα. Δεν βρίσκουμε εύκολα. Γιατί ψάχνουν κάτι καλύτερο. Εμείς θεωρούμε, ότι ο Ερμής είναι το καλύτερο. Όποιος δεν θέλει να έρθει γούστο του».
 
Παρότι κλήθηκε να τοποθετηθεί για το ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, σημείωσε ότι, «δεν θέλω να πω ποιοι αρνήθηκαν, γιατί ίσως έτσι τους δώσουμε και αξία ότι τους θέλαμε. Εγώ το βλέπω ότι όποιος θέλει έρχεται, όποιος δεν θέλει πάμε παρακάτω. Πολλοί παίκτες, πολλές ομάδες».
 
Η ομάδα της Αραδίππου προετοιμάζεται στα Λεύκαρα, όπου θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Το Σάββατο, οι φτερπόδαροι θα αγωνιστούν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Ερμής αγωνίστηκε στο δημοτικό στάδιο Λευκάρων κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και κατάφερε να κερδίσει με 2-0.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας