Ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να πάει στο Νοσοκομείο ο άτυχος Παναγή

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε ο αναπάντεχος χαμός του Προέδρου του Άρη, Τζον Παναγή, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα σε ηλικία 53 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του αλλά και ολόκληρο το κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του προέδρου του Άρη

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Άρη, Λύσανδρο Λυσάνδρου, ο άτυχος Παναγή ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταβεί στο Νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα υπέστη ανακοπή καρδίας.

«Χθες ήμασταν μαζί και σήμερα μάθαμε ότι έφυγε από την ζωή. Ακόμα δεν το πιστεύουμε είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», ανέφερε ο κ. Λυσάνδρου προσθέτοντας ότι «από ότι μας είπαν ήταν ανακοπή καρδίας. Ο ίδιος ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο και γύρω στη 1.00 ήρθε το μοιραίο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Τζον Παναγή από την ΚΟΠ
 
Ο κ. Λυσάνδρου ανέφερε ότι ήταν κάτι αναπάντεχο και πως ο άτυχος Παναγή ήταν ένας πολύ καλός φίλος, στενός συνεργάτης και ένας άνθρωπος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τον Άρη.

«Στα 53 του χρόνια με ανήλικα παιδιά, κουράγιο στην οικογένεια του. Ο Γιάννος Παναγή είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερος μου. Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο και ήμασταν οι μοναδικοί Αρηανοί στο Λύκειο Αγίου Νικολάου. Από τα 12 του πήγαινε στα παιχνίδια του Άρη. Πολλές φορές υπερβολικός αλλά πάντα με αγάπη. Ήταν ένα μεγάλο μωρό. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, δεν χαλούσε χατίρι σε κανέναν, το όχι δεν ήταν στο λεξιλόγιο του. Χτίσαμε μια ομάδα όχι μόνο για την άνοδο αλλά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στη μνήμη του και στην αγάπη του θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να ανέβουμε κατηγορία και να του το αφιερώσουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πένθος βυθίστηκε ο Άρης Λεμεσού-Έφυγε ο Τζον Παναγή

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν