Αινιγματικός για ʼλτμαν ο Πετεβίνος-Τι θα ισχύσει για τα εισιτήρια διαρκείας

Αινιγματικός παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, σε σχέση με την περίπτωση του Ισραηλινού μέσου Όμρι Άλτμαν, τον οποίο δημοσιεύματα εμπλέκουν στο ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων.
 
Μιλώντας στον Supersport Fm, ο κ. Πετεβίνος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος είχε πει μετά το φιλικό με τον Ερμή ότι, «ψάχνουμε ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακα. Εμείς μπορεί να βιαζόμαστε αλλά οι παίκτες όχι» και συνέχισε λέγοντας πως, «έχουμε επιλογές που κοιτάζουμε διακριτικά και αρχίσαμε και κάποιες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά δεν περιμένω να προκύψει κάτι άμεσα. Αν όλα όσα γράφονταν ήταν πραγματικότητα θα είχαμε 25 παίκτες τώρα».
 
Για τα ανοιχτά μέτωπα στα μεταγραφικά και πιο συγκεκριμένα για τον Μπεν Σαχάρ, επανέλαβε ότι, «είμαστε κοντά και περιμένουμε την κάθοδο του στην Κύπρο. Συμφωνήθηκαν όλα με την ομάδα του και μέχρι την Τρίτη τον περιμένουμε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».
 
Στο κεφάλαιο Γκάγιας Ζαχίντ, ξεκαθάρισε πως είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και υπολογίζεται κανονικά, ενώ σε ότι αφορά τον Βούγιαντιν Σάβιτς είπε ότι αναμένουν το δεύτερο τεστ κορρωνοϊού, που θα γίνει αύριο και σε περίπτωση που βγει αρνητικό, θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.
 
«Αν με ρωτάτε για το τι θα προκύψει μέχρι τέλους της μεταγραφικής περιόδου τίποτα δεν είναι προβλεπτό και εκ της προθέσεως του ποδοσφαιριστή».
 
Απάντησε επίσης και για τα εισιτήρια διαρκείας, αφού όπως ανέφερε «ο ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσει στην α΄ φάση με την λίστα αφοσίωσης.
Θα δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που βρίσκονται ψηλά στις λίστες και μετά θα ακολουθήσει μια β΄ φάση προτεραιότητας που θα χωρίζεται σε τρία κομμάτια. Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι θα είναι μια χρονιά ιδιαίτερη. Η προτεραιότητα να εξασφαλίσουν την θέση τους, θα ισχύσει στον πλήρη βαθμό για την σεζόν 2021-2022 αλλά ο κόσμος πρέπει να μπει στην λογική ότι φέτος δεν υπάρχουν οι θέσεις τους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες