Πατά Κύπρο, περνά τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στον ΑΠΟΕΛ ο Μπεν Σαχάρ

Εντός της ημέρας φθάνει στο νησί μας ο Ισραηλινός Μπεν Σαχάρ, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Στο πρόσωπο του 30χρονου επιθετικού, που βρισκόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στο δυναμικό της Χάποελ Μπερ Σεβά, οι γαλαζοκίτρινοι ευελπιστούν ότι θα βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα λύσει τη δυστοκία που είχε κατά την περσινή χρονιά η ομάδα της Λευκωσίας στο σκοράρισμα.

Ο Ισραηλινός, έρχεται μπαρουτοκαπνισμένος στην Κύπρο, έχοντας σκοράρει 62 γκολ σε 151 συμμετοχές με την Μπερ Σεβά, από το 2015 μέχρι και σήμερα.

Σε ότι αφορά το συμβόλαιο του, όπως αποκάλυψαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, αυτό θα έχει διάρκεια δύο χρόνων, ενώ οι απολαβές του θα φθάνουν τις 290 χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο Μπεν Σαχάρ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέλσι, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Σέφιλντ Γουεντεσντέι, Ντέμπρετσεν, Ντε Γκραάφσαπ, Εσπανιόλ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Οσέρ, Χέρτα Βερολίνου, Αρμίνια Μπίλεφεντ και Βίλεμ.

Πέραν όμως της περίπτωσης του Ισραηλινού, ο ΑΠΟΕΛ ψάχνεται για ακόμα μια μεταγραφή, για τη θέση της επίθεσης και ως εκ τούτου, βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, όπως είχε αναφέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού με τον Ερμή, είναι ικανοποιημένος από τις προσθήκες που έγιναν μέχρι στιγμής, ενώ υπέδειξε ότι θα γίνουν άλλες δύο με τρεις μεταγραφές. Αυτές θα αφορούν ένα αμυντικό, ένα μέσο και ένα ακραίο επιθετικό.

Για τη θέση του ακραίου επιθετικού, το όνομα που έπαιξε πολύ έντονα την περασμένη εβδομάδα στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, είναι αυτό του Νταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ομόνοια. Τον 24χρονο, θέλουν και οι πράσινοι, ωστόσο μέχρι στιγμής, η ομάδα του, Μίντιλαντ, δεν έχει πάρει την τελική απόφασή της, για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, ο ΑΠΟΕΛ δίνει αύριο φιλικό προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στάδιο, ενώ την Κυριακή θα μεταβεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αγωνιστεί κόντρα στην Ανόρθωση.

Στα δύο συγκεκριμένα φιλικά, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα με τον Ερμή, είτε γιατί είχαν προβλήματα τραυματισμού, είτε γιατί ήταν ανέτοιμοι.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»