Ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας ομάδες και διαιτητές-Κρίσιμη συνάντηση

Kρίσιμη συνάντηση για αποκλιμάκωση της έντασης ανάμεσα σε κάποιες ομάδες και το Σύνδεσμο Διαιτησίας, πραγματοποιείται στις 19:30, στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών.
 
Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του συνδέσμου Γιώργου Πάπουτσου, η οποία στηρίχθηκε ομόφωνα από τους διαιτητές, στάλθηκαν προσκλήσεις σε όλες τις ομάδες, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να εξευρεθούν λύσεις, για να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.
 
Η κόντρα μεταξύ των δύο μερών, κρατάει για χρόνια, με τρανό παράδειγμα αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Βασίλη Δημητρίου, τον οποίο οι γαλάζιοι θεωρούν, τουλάχιστον την τελευταία διετία, persona non grata.
 
Για τον ίδιο διαιτητή, την συγκεκριμένη άποψη έχει και η Ανόρθωση, μετά το περσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ, ανάμεσα στους κυανόλευκους και τον ΑΠΟΕΛ, όπου υπήρξαν σφοδρά παράπονα από τη διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας», για τα σφυρίγματα του Βασίλη Δημητρίου.
 
Ένα άλλο παράδειγμα, είναι ο Γιώργος Νικολάου, τον οποίο η Ομόνοια θεωρεί κόκκινο πανί, μετά τον περσινό αγώνα της κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΑΕΚ Αρένα, όπου οι πράσινοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση που είχαν από τον διεθνή διαιτητή.
 
Παρότι πέρασαν αρκετοί μήνες, το κλίμα φαίνεται ότι παραμένει πολωμένο, αφού ο ορισμός του Βασίλη Δημητρίου στο φιλικό Ανόρθωση-Απόλλωνας και ο ορισμός του Γιώργου Νικολάου στο φιλικό Εθνικός-Ομόνοια, έφεραν εκ νέου αντιδράσεις από τις τρεις ομάδες, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να αναγκαστεί να αλλάξει τους δύο διαιτητές και να ορίσει στη θέση τους, τους Νικόλα Νεοκλέους και Κωνσταντίνο Φελλά αντίστοιχα.
 
Ως εκ τούτου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών, θέλοντας να σμικρύνει τις αποστάσεις ανάμεσα σε ομάδες και διαιτητές, προσκάλεσε τα σωματεία για να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.
 
Μιλώντας στην OMADA του REPORTER, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργος Πάπουτσος, ανέφερε ότι στόχος της συνάντησης είναι να δημιουργηθεί καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βγει άσπρος καπνός, μέσα από τη συνάντηση.
 
«Αλίμονο αν ξεφύγουμε από τις πιστές διαδικασίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, κληθείς να απαντήσει ως προς το τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, που θα γίνουν κατά την επικείμενη συνάντηση.
 
Σε ότι αφορά τις πληροφορίες που θέλουν τον Απόλλωνα να μην έχει λάβει πρόσκληση για να παρευρεθεί στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών, ο κ. Πάπουτσος υπέδειξε ότι, «είναι καθολική η πρόσκληση για όλες τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Εμείς, θέλουμε την παρουσία όλων. Και να στείλω και ένα μήνυμα πως ο σύνδεσμος δεν αποκλείει κανένα.
 
Ξεκαθάρισε επίσης, ότι η συνάντηση περιλαμβάνει μόνο τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, για να μπορούν να τηρηθούν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, το αμέσως επόμενο διάστημα να διευθετηθούν συναντήσεις και με ομάδες των μικρότερων κατηγοριών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια