Όταν ο Ταχτσίδης τα έσπασε στον Βέρτη και ράγισε το γυαλί με τον Ολυμπιακό

Το νέο όνομα που παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, είναι αυτό του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος έχει παραστάσεις από το ελληνικό, αλλά κυρίως το ιταλικό πρωτάθλημα.
 
Ο Ταχτσίδης, βάσει του βιογραφικού του, θεωρείται ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι, αν αναλογιστεί κάποιος, πως έπαιξε μεταξύ άλλων, σε ΑΕΚ Αθηνών, Τζένοα, Ρόμα, Βερόνα και Ολυμπιακό Πειραιώς.
 
Ο διεθνής Έλληνας μέσος, τη σεζόν 2017-18, αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο διατηρούσε συμβόλαιο έως το 2020, ωστόσο, με το τέλος εκείνης της ποδοσφαιρικής χρονιάς, μεταγράφηκε στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ανήκει στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Στα δύο χρόνια που έμεινε στην Νότιγχαμ, ο Ταχτσίδης δεν κατέγραψε καμία επίσημη συμμετοχή με την αγγλική ομάδα.
 
«Να πάτε να πνιγείτε»
Το περιστατικό που ράγισε το γυαλί και ο Ταχτσίδης κούνησε μαντήλι από τον Πειραιά, ήταν τα νυχτοπερπατήματα του, μετά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο, οι Πειραιώτες έχασαν με 3-0.
 
Μετά το τέλος εκείνου του παιχνιδιού στους Ζωσιμάδες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, «κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε (στην Αθήνα), να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς! Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να... πνιγείτε».
 
Απάντησε με Βέρτη ο Ταχτσίδης
Τα σκληρά λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν φαίνεται να θορύβησαν τον Ταχτσίδη, ο οποίος το επόμενο βράδυ, πήγε στον μαγαζί που τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης, για να διασκεδάσει.
 
Τα φλας τσάκωσαν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και οι φωτογραφίες σε ελάχιστα λεπτά, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα να φέρουν τη σφοδρή αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι εξαπέλυσαν πυρ σε βάρος του Ταχτσίδη, για τη στάση που τήρησε.
Οργισμένη ήταν και η αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού, αφού με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Κώστας Καραπαπάς έγραψε, «παίκτες λοιπόν που δεν ματώνουν τη φανέλα ή γυρνάνε στα κλαμπ μετά από ήττες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα φεύγουν από την ομάδα μας. Τόσο απλά»!
 
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, δεν άφησε αναπάντητα τα πυρά που δέχθηκε και έριξε μαύρο στις σελίδες του στο Facebook και στο Instagram.
Πάντως, ο Ταχτσίδης κλήθηκε σε απολογία μετά το περιστατικό, δηλώνοντας μετανιωμένος για την ενέργεια του, όμως το γυαλί είχε ήδη ραγίσει και τελικά κατέληξε στην Νότιγχαμ.
 
Άγνωστο παραμένει το κατά πόσον το φλερτ του Ταχτσίδη με την Ανόρθωση θα καταλήξει σε γάμο, ωστόσο, είναι γνωστό ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι πολύ αυστηρός στα θέματα πειθαρχίας. Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ταχτσίδης, είχε θέματα με την εξωγηπεδική του ζωή, αφού όταν ήταν στην ΑΕΚ είχε απασχολήσει επίσης με τα τερτίπια του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ