Ψάχνει τον... πέμπτο κεντρώο-Φουλάρει για να κλείσει τις εκκρεμότητες ο Τιμούρ

Με το βλέμμα στραμμένο στον προγραμματισμό και θέλοντας να κλείσει το συντομότερο δυνατό τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ, συνεχίζει την προετοιμασία της η Ανόρθωση.
 
Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου, ψάχνουν για ακόμα ένα ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή, αλλά και ένα τερματοφύλακα, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και τρίτη προσθήκη, εάν και εφόσον εντοπιστεί κάτι πολύ καλό στη μεταγραφική αγορά.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά την ενίσχυση με τον Τζόζεφ Χουσμπάουερ, θέλει διακαώς ακόμα ένα δημιουργικό μέσα, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κέντρο του.
 
Για τις τρεις θέσεις του άξονα, υπάρχουν μέχρι στιγμής οι επιλογές των Κωστάκη Αρτυματά, Ρενάτο Μαργκάσα, Μουρτάζ Νταουσβίλι και Τζόζεφ Χουσπάουερ. Ως εκ τούτου, με την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, η Ανόρθωση θα φτιάξει ένα πανίσχυρο κέντρο με πληθώρα επιλογών.
 
Πέραν όμως από τα μεταγραφικά, συνεχίζονται οι προπονήσεις, με τον Γεωργιανό τεχνικό να μετρά αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών.
Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι Μπράνγκο Βργκοτς, Μουρτάζ Νταουσβίλι, Τσαρλς Ελουντού, Κωστάκη Αρτυματά και Μιχάλη Ιωάννου.
 
Οι ποδοσφαιριστές, αναμένεται το επόμενο διάστημα να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς, αφού δεν έχουν κάτι σοβαρό.
Την ερχόμενη Κυριακή, η Ανόρθωση θα αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στο τέταρτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Το φιλικό της Κυριακής θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν συνολικά 500 φίλοι της ομάδας.
 
Μέχρι στιγμής, η Ανόρθωση κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα, έχασε με 2-0 από την ΑΕΚ, ενώ χθες κέρδισε με 3-2 τον Άρη Λεμεσού.
 
Στο μεταξύ, την ερχόμενη Πέμπτη, η ομάδα της Αμμοχώστου θα παρουσιάσει τις νέες της εμφανίσεις, στην παρουσία του μεγάλου της χορηγού Allea Group.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν