Κρητικός ο Βούρος-Ανακοίνωσε το deal ο ΑΠΟΕΛ

Οριστικά στον ΟΦΗ, θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Πραξιτέλης Βούρος.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ, επήλθε συμφωνία με τους Κρητικούς και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί με το πέρας των ιατρικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ, «ο Πραξιτέλης αποτέλεσε ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια και πανηγυρίσαμε μαζί τρόπαια και ευρωπαϊκές επιτυχίες».

Καταλήγοντας, σημειώνει ότι «του ευχόμαστε τα καλύτερα, τόσο στη νέα σελίδα της καριέρας του με τη φανέλα του ΟΦΗ όσο και στην προσωπική του ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου