Το δέλεαρ της Ομόνοιας για Ντούρις και το ποσοστό του Ματ που δύσκολα ματσάρεται

Όλο και πιο κοντά στην ένταξή του στην Ομόνοια βρίσκεται ο Μίχαλ Ντούρις, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ματ Ντάρμπισαϊαρ από το ρόστερ των πρασίνων.
 
Μπορεί από πλευράς του τριφυλλιού να τηρούν σιγή ιχθύος για τους δύο παίκτες, ωστόσο τα δεδομένα απλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό μετά την επιθυμία του Άγγλου ν’ αποχωρήσει για την Αυστραλία.
 
Άλλωστε πάγια τακτική του συλλόγου είναι να μην επιβεβαιώνονται οποιαδήποτε ονόματα μέχρι να πάρει σάρκα και οστά η συνεργασία.
 
Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας δείχνει να πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Ντούρις, αφού ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ, Σίμος Ταραπουλούζης έχει εκφράσει θετικότατη άποψη για τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Ανόρθωση.
 
Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το κασέ του Ντούρις στην Ανόρθωση ανερχόταν κοντά στις 240.000 ευρώ ετησίως, αριθμός διόλου απαγορευτικός για μια ομάδα που ψάχνει την υπέρβαση με είσοδο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
Παρά το ενδιαφέρον από την Ακαδημία Πούσκας για τον 32χρονο στράικερ, η Ομόνοια φαντάζει ως πιο ελκυστικός προορισμός και για τον ίδιο τον παίκτη, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι πράσινοι βλέπουν στα μάτια του 32χρονου στραίκερ έναν άξιο αντικαταστάτη του Ντάρμπισαϊαρ και το γεγονός ότι είναι ελεύθερος, ενώ βρίσκεται στην Κύπρο τον καθιστά ως μια ελκυστική περίπτωση, όχι όμως τη μοναδική που εξετάζεται από τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του.
 
Το ποσοστό σκοραρίσματος του Άγγλου (54.7% ή πιο απλά 64 γκολ σε 117 εμφανίσεις) είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό και δύσκολο να ματσαριστεί, αφού ήταν από τους λίγους παίκτες που κατάφεραν να προσφέρουν τα μέγιστα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο «Ηλίας Πούλλος».
 
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το τριφύλλι θα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα στη γραμμή κρούσης, αφού με την αποχώρηση του Ντάρμπισαϊαρ θα υπάρχει στο ρόστερ μόνο ο νεαρός Κακουλλής, πάνω στον οποίο δεν δύναται να πέσει όλο το βάρος της επίθεσης.
 
Παράλληλα, ο Χένινγκ Μπεργκ θέλει να προσθέσει στην επιθετική… φαρέτρα του ακόμη ένα όπλο, το οποίο θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του σέντερ φορ που θα αποκτηθεί άμεσα.
 
Η επόμενη εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κομβικής σημασίας στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας, αφού οι πράσινοι θα προβάρουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι πρώτοι από τις κυπριακές ομάδες στις 18 ή 19 Αυγούστου και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πάνε με ελλείψεις στους επικίνδυνους μονούς αγώνες νοκ-άουτ.    
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ